Άδωνις Γεωργιάδης: Πώς αγόρασα κοστούμι με click away

Η μέθοδος του click away δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη λιανική πώληση, αλλά μπορεί να σώσει σε έναν βαθμό τη χριστουγεννιάτικη αγορά από την απόλυτη καταστροφή, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του εμπειρία. Ο κ. Γεωργιάδης ψώνισε ένα κοστούμι και ανέβασε φωτογραφίες από τις αγορές του στο Twitter, δηλώνοντας πως όλα ήταν απλά και εύκολα.

“Ήθελα να πάρω ένα κοστούμι, πήρα στο κατάστημα που ψωνίζω και τους ρώτησα αν χρησιμοποιούν τη μέθοδο click away. Μου είπαν ότι όχι μόνο το χρησιμοποιούν αλλά και ότι πάνε πάρα πολύ καλά. Ο ισχυρισμός είναι ότι έχουν κάνει ανέλπιστα μεγάλο τζίρο όχι σε σύγκριση με τον περσινό, αλλά ένα 30-40% σε σχέση με τον περσινό, που είναι φοβερό. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είναι σχεδόν αδύνατον να πάρεις κοστούμι με τη μέθοδο του click away, για το θέμα της δοκιμής. Όμως μου εξήγησαν ότι είχαν στον υπολογιστή τα νούμερα των πελατών και μου είπαν να μπω στο site να διαλέξω το κοστούμι που ήθελα” είπε ο κ. Γεωργιάδης. Όπως ανέφερε, έκανε τηλεφωνικά την παραγγελία του, του έστειλαν sms με την ημέρα και ώρα παραλαβής, πήγε στο κατάστημα, έδειξε το μήνυμα, πλήρωσε με την κάρτα του, πήρε το κοστούμι και το δοκίμασε στο σπίτι. “Το ιδανικό είναι να το δοκιμάσεις εκεί, αλλά και έτσι η δουλειά έγινε. Το σύστημα με καλή διάθεση και χαμόγελο δουλεύει”, σημείωσε.

Όπως είπε, αγόρασε ένα μπλε-γκρι κοστούμι, γιατί δεν είχε σε τέτοιο χρώμα και όταν το φορέσει θα πει πως αυτό είναι που αγόρασε με τη μέθοδο του click away. Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε επίσης ότι οι χώρες που άνοιξαν νωρίς το λιανεμπόριο είδαν μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ