Άδωνις Γεωργιάδης: Ιδού το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media όταν ανακοίνωσε ότι έχει κορονοϊό, δημοσίευσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, αλλά και τα μοριακά τεστ που έκανε για να πειστούν και οι πιο κακόπιστοι. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δέχθηκε επίθεση από διάφορους χρήστες του Twitter ότι δεν είχε εμβολιαστεί και αυτός είναι ο λόγος που κόλλησε κορονοϊό.

“Κανονικά θα πίστευε κάποιος ότι σε μία ασθένεια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου άπαντες θα έδειχναν συμπάθεια. Εγώ από χθες δέχθηκα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ αλλά και μεγάλη τοξικότητα. Δύο οι βασικές κατηγορίες Α) δεν έχω εμβολιαστεί κλπ Ιδού το Πιστοποιητικό μου λοιπόν” έγραψε πριν από λίγο σε ανάρτησή του στο Twitter.

Σε δεύτερη ανάρτησή του δημοσίευσε και το μοριακό τεστ που είχε κάνει πριν πάει στο Προεδρικό Μέγαρο, το οποίο ήταν αρνητικό.

“β) ότι πήγα στο Προεδρικό και πρέπει να ελεγχθούν κλπ. Επειδή όμως είμαι φοβερά σχολαστικός την πάτησαν. Επειδή ακριβώς όλη την περασμένη εβδομάδα ταξίδευσα σε διάφορα μέρη, πριν πάω στο Προεδρικό ζήτησα και έκανα pcr και ήμουν αρνητικός. Έκανα και rapid στον αντ1 Δευτέρα πρωί. Η αύξηση του ιικού μου φορτίου έγινε ξαφνικά την Δευτέρα το απόγευμα. Έκανα πυρετό Δευτέρα βράδυ και χθες σήμερα είμαι από το πρωί απύρετος. Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν” τονίζει.

“Επειδή τώρα θα αρχίσουν τις επόμενες θεωρίες ότι δεν έχω νοσήσει ιδού και το pcr test που βγήκε Δευτέρα προς Τρίτη ξημερώματα που βγήκα θετικός. Δυστυχώς τα τεστ δεν δείχνουν παρά μόνο εάν έχεις ιϊκό φορτίο εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή και τίποτε άλλο. Το εμβόλιο η μόνη λύση” ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιεύοντας και το μοριακό τεστ που βγήκε θετικό.

Το χρονικό του “μπερδέματος”

Χθες μετά την ανακοίνωση του αντιπροέδρου της ΝΔ ότι νόσησε με κορονοϊό, προκλήθηκε ένα “μπέρδεμα” με ορισμένα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να νοσεί με κορονοϊό για δεύτερη φορά, έτσι αναγκάστηκε να απαντήσει με ανάρτησή του, για να καταστήσει σαφές ότι είναι η πρώτη φορά που νοσεί.

“Για να μην υπάρχει παρεξήγηση είναι η πρώτη φορά που κολλάω τον κορονοϊό. Ίσως κάποιοι μπερδεύονται με το ότι είχα μπει 7 μέρες καραντίνα όταν είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα πέρυσι τον Νοέμβριο. Ήμουν όμως αρνητικός” είχε διευκρινίσει.

“Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά” ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης όταν γνωστοποίησε ότι μπαίνει σε καραντίνα.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.