Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη: Η επίμαχη ανάρτησή του παραμένει ζωντανή και πλέον την χρεώνεται όλο το κόμμα

Στις νέες προκλητικές αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας τον ως «φασίστα».

«Η αντίληψη του κ. Πολάκη γι’ αυτό που λέγεται διάκριση των εξουσιών είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή. Δείχνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την δημοκρατία, ο άνθρωπος είναι φασίστας, δεν υπάρχει αμφιβολία. Διότι μόνο ένας φασίστας μπορεί να πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα διευκρινίζει δικαστικά ζητήματα. Ότι αυτό δεν το βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την πραγματική υφή του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ είχα προβλέψει ότι ο Τσίπρας δεν θα τον διαγράψει τελικά από τα ψηφοδέλτια. Πολάκης και Τσίπρας είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Η λεγόμενη κεντρώα στροφή του Τσίπρα είναι μια φαντασίωση ορισμένων γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν πραγματικά τι είναι ο Αλέξης Τσίπρας, πίσω από το χαμογελαστό πρόσωπο που έχει», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ο Πολάκης δεν απάντησε μόνο σε εμένα, απάντησε πολύ υβριστικά και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Γενικά πιστεύω ότι θα δούμε πολλά επεισόδια ακόμα, διότι από την ώρα που δεν του πήραν τα κινητά τηλέφωνα και τον αφήνουν το βράδυ να γράφει, θα γράψει πολλά ακόμη μέχρι τις εκλογές», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ στη συνέχεια, απαντώντας στον Νίκο Μπίστη που ήταν επίσης στο πάνελ της εκπομπής, ανέφερε:

«Στην επιστολή συγγνώμης ο κ. Πολάκης δεν ζητάει καμία συγγνώμη από τους δημοσιογράφους και τα πρόσωπα που στοχοποίησε. Ζητά συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα. Άρα δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο αυτοί που στοχοποιήθηκαν και στους οποίους δεν ζήτησε συγγνώμη, πρέπει σήμερα να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την στροφή του Τσίπρα. Το αν ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη και έκανε την αυτοκριτική του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι εσωτερικό σας ζήτημα. Το αν ο Πολάκης εξακολουθεί να λέει ότι θέλει να εκκαθαρίσει δημοσιογράφους, αυτό αφορά αυτούς τους ανθρώπους. Δεν ζήτησε καμία συγγνώμη, άρα από χθες εσείς που ομοφώνως είπατε ότι τον συγχωρείτε, αναλαμβάνετε και την ευθύνη των εκκαθαρίσεων Πολάκη».

Η επίθεση στο Twitter

«Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω «ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη… είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας». Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο», είχε γράψει αρχικά ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει, εξαπολύοντας πυρά προς τον υπουργό Ανάπτυξης: «Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα…».

Το πρωί της Κυριακής ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε, σχολιάζοντας την νέα στοχοποίηση του Νίκου Χατζηνικολάου από τον Παύλο Πολάκη: «Μου είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα ότι στην συμφωνία επιστροφής Πολάκη στον Σύριζα θα του έπαιρναν και τα κινητά, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες…., τελικά έκανα λάθος οπότε έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη. Κοινώς θα γελάσουμε πολύ με αυτόν…».

Στην τελευταία του ανάρτηση ο υπουργός Ανάπτυξης, αναφέρει: «Η αντίληψη του «μεταμεληθέντος» Παύλου Πολάκη για την Διάκριση των Εξουσιών παραμένει η ίδια φασιστική αντίληψη που είχε και πριν. Προσέξτε τα δικά μου δήθεν «αδιευκρίνιστα» δεν θα τα ελέγξουν οι Δικαστικές Αρχές αλλά ο Σύριζα…και φυσικά αυτή η αντίληψη δεν είναι μόνον για μένα αλλά για όλους τους πολίτες. Άπαντες στο έλεος του ΣΥΡΙΖΑ και των Τσίπρα/Πολάκη εάν τυχόν κέρδιζε ο Σύριζα τις Εκλογές, χωρίς κανένα θεσμικό φρένο προς όποιον δεν τους είναι αρεστός! Σε μία φράση αποκάλυψε ότι όλη η επίμαχη ανάρτησή του παραμένει ζωντανή και πλέον την χρεώνεται όλο τους το κόμμα»

Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα Τέμπη

«Το δυστύχημα στα Τέμπη έδειξε ότι εξακολουθεί να ζει το βαθύ κράτος του δημοσίου, που φτιάχτηκε τη δεκαετία του 1980 και που ζει μέχρι σήμερα», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης

«Εάν σε έχει συγκλονίσει αυτό το δυστύχημα δεν πρέπει να είσαι ενάντια στην αξιολόγηση» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ότι δεν υπήρχε σταθμός τηλεδιοίκησης και πώς ρεπορτάζ αποκάλυψε την αλήθεια υποστήριξε το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μπίστης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Πρόσθεσε δε πως οι ιδιωτικοποιήσεις για τα τρενα στην ΕΕ ήταν λάθος και επανακρατικοποιούνται.

«Η κονσόλα του σταθμού λειτουργούσε και έπρεπε να ήταν και οι άλλοι δύο εκεί. Ο κόσμος θα είχε σωθεί (…) Πάνω στην τραγωδία παίζονται πολιτικά παιχνίδια για ψήφους» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ