Άδωνις: Δεν έχουμε ΕΣΡ γιατί θέλατε να ξηλώσετε την μητέρα της Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Οφείλω να συγχαρώ τον υπουργό. Έχετε καταφέρει επί δύο μήνες να αλλάξετε ατζέντα σαν να μην έχει άλλα προβλήματα η κοινωνία. Σήμερα έπρεπε να συζητάμε για τις συντάξεις και να συζητάμε γιατί χάσαμε από την ανακεφαλαιοποίηση σε αξίες τραπεζικών μετοχών 30.000 εκατομμύρια ευρώ. Και έχει το θράσος ο κ. Παππάς να λέει ότι υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον. Μπράβο. Είναι μια μορφή επιτυχίας να συζητάμε αυτό το θέμα, λες και είναι το μείζον θέμα», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔΆδωνις Γεωργιάδης. «Συμβούλιο είχαμε. Εσείς το καταργήσατε γιατί θέλατε να ξηλώσετε την κ. Λίνα Αλεξίου. Επειδή θέλατε να ξηλώσετε την μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και δεν μπορούσατε να ξηλώσετε μόνο έναν, καταργήσατε ένα βράδυ όλο το συμβούλιο. Άρα σήμερα δεν έχουμε συμβούλιο είναι γιατί δεν θέλατε τη μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου», είπε για το ΕΣΡ. «Έχετε θράσος να κατηγορείτε εσείς την αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν κάνει εποικοδομητική αντιπολίτευση, και δεν πέφτει το ταβάνι να σας πλακώσει, εσάς που δεν συμφωνήσατε πουθενά ως αντιπολίτευση», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας, ανέφερε ότι εξέθεσε τον πρωθυπουργό με την ενημέρωση που του έδινε για να τον φέρει σε σημείο να λέει στη ΔΕΘ, ότι είναι αδιανόητο να εκδώσει απόφαση το ΣτΕ ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός. «Δεν σας έχουμε καμία εμπιστοσύνη. Σας θεωρώ ιθύνοντα νου της απόπειρας εκβιασμού δικαστή», είπε  και τον κατηγόρησε ότι θέλει να φτιάξει ένα ελεγχόμενο από εκείνον ΕΣΡ για να διαμορφώσει το τηλεοπτικό πεδίο με τον τρόπο που επιθυμεί.

«Αν αυτό θέλετε να κάνετε, η ΝΔ θα σας εμποδίσει. Αν θέλετε τη ΝΔ να βοηθήσει να παραδεχθείτε ότι αποτύχατε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

 

 Διαβάστε επίσης

Επεισόδιο Παππά – Άδωνι στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Μανιός: Ο Τσίπρας άργησε…Έπρεπε να είχε κάνει ανασχηματισμό

Ο Κεδίκογλου στον Παππά: Είσαστε ένα πρόβλημα της Δημοκρατίας – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ