Άδωνις: Δεν μπορεί να είναι αρχηγός της ΝΔ ένας που την αντιπολιτευόταν – ΒΙΝΤΕΟ

«Πρώτα από όλα δεν ήταν μία καλή διαδικασία. Δεν ήταν καλή γιατί παραβιάστηκε η βασική αρχή μιας δημοκρατικής διαδικασίας. Δεν έγινε διάλογος μεταξύ των υποψηφίων. Ο διάλογος αυτός δεν έγινε με βασική ευθύνη του κυρίου Μεϊμαράκη και του κυρίου Τζιτζικώστα», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, σχολιάζοντας την προεκλογική διαδικασία για την ηγεσία της  Νέας Δημοκρατίας.

«Το σποτ του κυρίου Τζιτζικώστα έπρεπε να είχε αποσυρθεί, γιατί έχει δύο σκηνές οι οποίες είναι προσβλητικές για την ιστορία της παράταξης και της χώρας» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας το σποτ του συνυποψήφιου του και συμπλήρωσε ότι τον προσβάλλει, η σκηνή στην οποία ο νεότερος πετάει στα σκουπίδια τον γηραιότερο.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης, επισήμανε ότι σε περίπτωση που ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλεγεί την Κυριακή θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη σε όλους Νεοδημοκράτες που έτρεχαν για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. «Δεν μπορεί να είναι αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ένας που αντιπολιτευόταν την ΝΔ».

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι την Κυριακή θα είναι στον δεύτερο γύρο και την επόμενη Κυριακή θα είναι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.   

Ο πόλεμος κατά των τζιχαντιστών είναι ένας πόλεμος της Δύσης εναντίον της βαρβαρότητας. Είναι αδύνατον η Ελλάδα να λείπει από αυτόν τον δυτικό συνασπισμό», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τις τρομοκρατικές επιθέσεις από τους τζιχαντιστές.  

 

Δείτε το βίντεο από τον Alpha

 

 

Διαβάστε επίσης:

Το “καρφί” του Μητσοτάκη για τους συνυποψηφίους του 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ