Αχτσιόγλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννα

Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος πριν από ένα μήνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε χθες την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Η πρώην υπουργός Εργασίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία από έναν πίνακα του Μονέ και αναφέρθηκε στη συμπλήρωση ενός μήνα από τη γέννηση του γιου της.

“Σ’ έναν πολύ δύσκολο Αύγουστο για τη χώρα μας αλλά και τον πλανήτη, ο μικρούλης μας κλείνει ένα μήνα ζωής. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τις θερμές ευχές σας που μας συντρόφευσαν αυτή την πρώτη περίοδο της ζωής του”, έγραψε στη λεζάντα.

Αχτσιόγλου

Αχτσιόγλου –  Τζανακόπουλος και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και μόλις τον περασμένο Μάιο ανέβασαν κοινή τους φωτογραφία στα social media επιβεβαιώνοντας της φήμες για τον ερχομό του παιδιού τους. Αχτσιόγλου και Τζανακόπουλος διανύουν πλέον την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή τους.

“Λέμε όχι στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια. Ένα νομοσχέδιο βαθιά συντηρητικό, που παραγνωρίζει το συμφέρον του παιδιού προς όφελος μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.
Που προβλέπει οριζόντιες ρυθμίσεις εκεί όπου απαιτείται εξατομικευμένη κρίση με γνώμονα τις ανάγκες του παιδιού. Που δεν αντιμετωπίζει το παιδί ως αυθύπαρκτη οντότητα αλλά σαν μήλο της έριδος” είχε γράψει η κ. Αχτσιόγλου στο instagram δημοσιεύοντας και την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του συντρόφου της έξω από τη Βουλή.

Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον προσωπικό του λογαριασμό και είναι η μόνη κοινή φωτογραφία τους που έχει δημοσιεύσει. Ο κ. Τζανακόπουλος δεν έχει κάνει ακόμη κάποια ανάρτηση σχετικά με το παιδί τους.

Η ανάρτηση της Αχτσιόγλου

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η καθημερινότητα της κ. Αχτσιόγλου δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, καθώς η βουλευτής συνέχιζε να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της.

Η Έφη Αχτσιόγλου είχε επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο μέσα από μια συνέντευξη στο Rise Tv το 2019 λίγο πριν τις εκλογές.  “Σχέση με πολιτικό θα κάνατε;”, τη ρωτούν.

Και η Έφη Αχτσιόγλου απαντά: “Έχω σχέση με πολιτικό”. Και όταν ζητούνται… περισσότερα, χαμογελά πλατιά και λέει: “Ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;”. Υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του Δημήτρη Τζανακόπουλου επιχειρώντας να κάνει χιούμορ με τη δικαιολογία “είστε καλά; Έχετε ακούσει το νόμο GDPR για τα προσωπικά δεδομένα; Να είμαστε σοβαροί”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ