Αχτσιόγλου: «Εδώ, τώρα, εμείς, μαζί φτιάχνουμε το μέλλον» – Το κεντρικό προεκλογικό της σποτ

«Εδώ, τώρα, εμείς. Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον», είναι το μήνυμα του κεντρικό σποτ της καμπάνιας της Έφης Αχτσιόγλου με το οποίο καλεί σε συμμετοχή στις κάλπες της 10ης Σεπτεμβρίου για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος αναφέρει:  «Η ζωή όλων ξεκινά με ελπίδα και αισιοδοξία για προοπτική ευημερία και δημιουργία, Ξεκινά με προσδοκίες. Σήμερα οι περισσότεροι δεν ζουν έτσι, ζουν χωρίς προσδοκίες, διότι κάποιοι θέλουν να μας πείσουν πως δεν μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο. ”Δε βλέπετε”, μας λένε, ”η κλιματική κρίση, ο πληθωρισμός, ο πόλεμος, η ενεργειακή κρίση, έτσι έχουν τα πράγματα, επιβιώσετε, αρκεί”. Και με αυτή τη θέση θέλουν να σβήσουν τις προσδοκίες μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Και πράγματι τίποτα δεν θα αλλάξει αν αρκεστούμε σε διαπιστώσεις, αν δεν ανακτήσουμε τη σημασία του συλλογικού. Αν δεν επαναφέρουμε την ουσία της πολιτικής. Γιατί η πολιτική μετράει. Επηρεάζει τη δουλειά μας, την καθημερινότητα μας, τις ζωές μας. Η πολιτική έχει σημασία. Για εμάς πολιτική σημαίνει καθημερινή προσπάθεια για βελτίωση της ζωής των πολλών. Σημαίνει το ”εγώ” να υποτάσσεται στο ”εμείς”. Σημαίνει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Σημαίνει αντίσταση σε ό,τι μας καθηλώνει, αλλά και θετική πρόταση για καλύτερες μέρες.

Στις 10 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε για την πρόεδρο ή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Για έναν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σύγχρονο, συμμετοχικό, αποτελεσματικό. Για μια καλύτερη καθημερινότητα, για μια κοινωνία υψηλών προσδοκιών. Γιατί αξίζουμε, μπορούμε και οφείλουμε να ζήσουμε καλύτερα. Είναι στο χέρι μας. Εδώ, τώρα, εμείς, μαζί φτιάχνουμε το μέλλον».
Η κα. Αχτσιόγλου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση για την έμφυλη ισότητα και τη χειραφέτηση των γυναικών, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ., στο Olympias Rooftop Bar.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ