Μουτσινάς:Δεν είμαι εγώ η μειοψηφία

Μουτσινάς:Δεν είμαι εγώ η μειοψηφία

“Δεν είμαι εγώ η μειοψηφία στο κόμμα αυτή τη στιγμή, είναι πολλοί που σκέφτονται σαν και εμένα…” δήλωσε ο Πάρις Μουτσινάς , τονίζοντας ότι η «διάσταση… κομματική πειθαρχία ή παίρνεις τις αποφάσεις σου και φεύγεις, έρχεται κόντρα στη φιλοσοφία της ανανεωτικής Αριστεράς».

Μιλώντας στο “Marconi Radio 96,1 F.M.” του Βόλου, ο κ. Μουτσινάς, ανέφερε: “H διάσταση κομματική πειθαρχία ή παίρνεις τις αποφάσεις σου και φεύγεις, κατά κάποιο τρόπο, δεν μπορεί να συνυπάρξουμε δηλαδή, έρχεται κόντρα στις αντιλήψεις, τις ιδέες και στη φιλοσοφία της ανανεωτικής αριστεράς. Στα κόμματα αυτά οι μειοψηφίες είναι ιερές και πρέπει να διαφυλάσσεται η αντίθετη άποψη, όχι μόνο να διαφυλάσσεται, να επιτρέπεται να εκφέρεται, αυτό είναι το λιγότερο που έχουν να κάνουν, αλλά να γίνεται σύνθεση”.

« Δεν είμαι εγώ η μειοψηφία στο κόμμα αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι είναι πάρα πολλοί που σκέφτονται σαν και εμένα, απλά στο δια ταύτα ψηφίζουν και δεν θέλουν να έρθουν σε σύγκρουση. Είναι πολύ μεγάλη πραγματικά η πίεση, ας το πούμε με σοβαρότητα αυτό, να ψηφίζεις κόντρα στην απόφαση του κόμματός σου, γιατί σίγουρα πας κόντρα στο ρεύμα και όταν πας κόντρα στο ρεύμα υποφέρεις. Αλλά εγώ είπα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν είμαι σε ένα κόμμα μόνο και μόνο για να κάνω καριέρα στην πολιτική. Δεν με αφορά αυτό. Δεν ήμουν ποτέ καριερίστας», υπογραμμίζει.

«Ο κόσμος θα τρελαθεί, θα μας πάρει με τις πέτρες και πρέπει να προλάβουμε να ακούσουμε τον κόσμο και να μιλήσουμε πιο καθαρά και στον Σαμαρά και στον Βενιζέλο», συνέχισε ο βουλευτής Μαγνησίας, « που είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι και υπεύθυνοι γι’ αυτά που γίνονται μέχρι τώρα». «Δεν θα πάρω εγώ την ευθύνη του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Είναι πολλοί μέσα στη Νέα Δημοκρατία που μου λένε μπράβο που μίλησες. Οι ίδιοι οι Βουλευτές τώρα λένε ότι έδωσαν τελευταία ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία», πρόσθεσε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ