Έκκληση της Ζωής Κωνσταντοπούλου: Αναγκαίο να ενισχυθεί η βόρεια Εύβοια για να σωθεί ό,τι ακόμη μπορεί να σωθεί

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ανάρτηση-βίντεο στην προσωπική της σελίδα στο Facebook απευθύνει έκκληση σε “κάθε αρμόδιο” για την παροχή βοήθειας στη βόρεια Εύβοια, την οποία σαρώνει για έκτη ημέρα η πύρινη λαίλαπα.

“Βρίσκομαι στη Γαλατσώνα Ιστιαίας, ένα από τα πολλά χωριά που απειλούνται από την πυρκαγιά. Οι άνθρωποι εδώ και παρά πολλές ημέρες περιμένουν βοήθεια. Υπάρχουν ελάχιστα μέσα και ο πατριωτισμός των κατοίκων να φυλάξουν τα χωριά τους. Είναι αναγκαίο να ενισχυθεί η βόρεια Εύβοια άμεσα για να σωθεί ό,τι ακόμη μπορεί να σωθεί. Έκκληση σε κάθε αρμόδιο”, υπογραμμίζει η επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας” που βρίσκεται στις περιοχές που δοκιμάζονται από τον πύρινο εφιάλτη.

Νωρίτερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιστιαίας και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Είμαι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιστιαίας όπου οι άνθρωποι με αυταπάρνηση όλες αυτές τις μέρες κάνουν το υπεράνθρωπο με ανύπαρκτα μέσα. Σε ολόκληρη τη βόρεια Εύβοια επιχειρούν σήμερα, έκτη ημέρα της πυρκαγιάς, μόνο 55 οχήματα και 130 πυροσβέστες. Είναι άμεση ανάγκη να ενισχυθούν τώρα και απευθύνω έκκληση σε κάθε αρμόδιο να πράξει τα δέοντα πριν να είναι πολύ αργά, ακόμη και για τις περιοχές που έχουν σωθεί”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ