“Πόλεμος” Γεωργιάδη-Πολάκη στα social media για την ιβερμεκτίνη

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης βρίσκεται η… ιβερμεκτίνη. Πριν από λίγες ημέρες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε συστήσει στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να πάρει ιβερμεκτίνη στην περίπτωση που επιδεινωθούν τα συμπτώματα του κορονοϊού.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε όσα είχε αναφέρει ο κ. Πολάκης, γράφοντας στο Twitter: Έκανα μια περιήγηση στο διαδίκτυο για την «ευγενική» συμβουλή του κ. Πολάκη (γιατρού γαρ..) για να έπαιρνα ιβερμεκτίνη για τον COVID. Ίσως θα πρέπει κάποιος να του πει να μην δίνει τόσο εύκολα δημοσίως συμβουλές που μπορεί να είναι επικίνδυνες”. Μάλιστα, δημοσίευσε και μία ανάλυση του fda, αμερικανικού οργανισμού φαρμάκων.

Στον κ. Γεωργιάδη απάντησε ο κ. Πολάκης, γράφοντας στο Facebook:

“ΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!! Στην Ιατρική εγώ ποτέ δεν λέω κάτι που δεν ισχύει ή είναι επικίνδυνο!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!Ρώτα και τους γιατρούς του Σωτηρία, Ρώτα και τον Τσιόδρα σας, διάβασε κι αυτά, δες τι κάνουν στην Πορτογαλία, στην Ινδία κλπ και μετά τόλμησε να με αμφισβητήσεις!!!!

Ξανά περαστικά και τώρα που έχεις το προσωπικό σου παράδειγμα ,αυτών που έλεγα από πέρυσι τον Οκτώβρη-Νοέμβρη για τις μεταλλάξεις ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , «πως θα αρρωστήσουν και θα πεθάνουν μόνο οι ανεμβολίαστοι» …..ΑΝΤΕ γιατί έχει και η υπομονή τα όρια της !!

ΥΓ .Ένα μειονέκτημα έχει η ιβερμεκτίνη, είναι φτηνή….και χαλάει το αφήγημα σας για την πανδημία του «μοναδικού όπλου των εμβολίων» όπως κάνουν και τα μονοκλωνικά αντισώματα ….και για αυτό δεν τα φέρατε και θρηνήσαμε 13.000 νεκρούς!!!!”. Και ο κ. Πολάκης, από την πλευρά του, δημοσίευσε απόσπασμα από μελέτη που έχει δημοσιευτεί σε γνωστό επιστημονικό περιοδικό.

Το πρωί της Τρίτης ο Άδωνις Γεωργιάδης ανταπάντησε μέσω Twitter γράφοντας:

“Ο Πολάκης όχι μόνον υιοθετεί όλη την συνωμοσιολογία για τα εμβόλια (τα προωθούμε διότι είναι ακριβά, άρα δεν χρειάζονται αφού είναι μπίζνα) αλλά αγνοεί ότι ένα φάρμακο δεν το προτείνεις σε ασθενείς δημοσίως αν δεν έχει λάβει επίσημη έγκριση. Αυτό είναι παράνομο. Και ήταν Υπουργός”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ