Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς σε παιδιά 12 με 15 ετών – Τι δήλωσε ο Κικίλιας

Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε έκκληση προς όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών από 12 έως 15 ετών, ενώ οι εμβολιασμοί θα αρχίσουν μέσα στον Αύγουστο. “Θα ανακοινωθεί άμεσα ο τρόπος με τον οποίο θα μπαίνουν στην πλατφόρμα για τις ηλικίες 12 με 15 ετών” δήλωσε.

“Τον 15Αύγουστο επανενώνεται η ελληνική οικογένεια. Παρακαλώ θερμά τους συμπολίτες που είναι γονείς, παππούδες και γιαγιάδες είναι σημαντικό να προφυλαχθούν, να τεσταριστούν και να εμβολιαστούν” σημείωσε.

“Ανοίξαμε τις πλατφόρμες για τα παιδιά πριν από λίγες ημέρες. Βλέπω ότι σε μεγάλο βαθμό ανταποκρίνονται αυτά τα παιδιά και πηγαίνουν και εμβολιάζονται. Δεκάδες νέα παιδιά ποστάρουν στα social media μου φωτογραφίες από τον εμβολιασμό τους” περιέγραψε.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας από την ημέρα που άνοιξε η πλατφόρμα για τα παιδιά 15 με 17 ετών έχουν κλειστεί περίπου 30.000 ραντεβού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ