ΣΥΡΙΖΑ σε Πελώνη: Να μας εξηγήσει πώς ακριβώς τα έκανε η κυβέρνησή της πάλι μπάχαλο

Απάντηση στην κυβερνητική εκπρόσωπο, που σχολίασε νωρίτερα την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο, δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καλώντας την Αριστοτελία Πελώνη “αντί να βρίζει να ζητήσει επιτέλους μια συγγνώμη”.

“Με ποσοστό εμβολιασμού αρκετά πάνω από 90% στη Μύκονο και εφόσον υποτίθεται ότι γίνονται έλεγχοι στους τουρίστες που φτάνουν στο νησί, θα περιμέναμε η κα Πελώνη αντί να βρίζει να ζητήσει επιτέλους μια συγγνώμη, να μας εξηγήσει πώς ακριβώς τα έκανε η κυβέρνηση της πάλι μπάχαλο και αναγκάζεται να τινάξει την τουριστική σεζόν στον αέρα με νέα περιοριστικά μέτρα”, υπογραμμίζουν από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Η σχετική ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση ότι “αν αναζητά ψεύτες, μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στον κ. Μητσοτάκη – αν τον πετύχει σε κανένα τριήμερο – που έχει πανηγυρίσει ότι νίκησε τον κορονοϊό δέκα φορές και άλλες τόσες έχει ρίξει τη δημόσια υγεία και την οικονομία στα βράχια”.

Νωρίτερα, η Αριστοτελία Πελώνη εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε “κατά συρροήν ψεύτη” και τον κατηγόρησε ότι “δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ