Βουλή: Άγρια κόντρα για τον διορισμό των μελών του ΑΣΕΠ – Κεγκέρογλου: Ποιους κομματικούς βάλαμε εμείς;

H εκλογή του νέου προέδρου του ΑΣΕΠ και των μελών του ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους στη Βουλή. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο διορισμός των νέων μελών του ΑΣΕΠ άναψε «φωτιές» στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, καθώς ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης έβαλε στο στόχαστρο την Κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας ότι πρόκειται για ακόμη ένα δείγμα κομματικοποίησης του Κράτους.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης σήκωσε το… γάντι και ότι είπε ότι «ο διορισμός είναι νόμιμος. Όλα έγιναν σύμφωνα με τη συνταγματική τάξη και επιταγή και σε καμία περίπτωση δεν παραβιάστηκε το Σύνταγμα», ενώ αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτησή του για «παζάρια» που είχαν πρωταγωνιστή και τα οποία δεν τελεσφόρησαν.

Ο κ. Ζαχαριάδης, όμως, επιτέθηκε και στο ΚΙΝΑΛ κάνοντας λόγο για σύμπλευση για να απαντήσει ο γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου λέγοντας πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

«Έρχεστε και μιλάτε εσείς για κομματικούς εσείς;», είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε: «Ποιος ο κ. Ραγκούσης που συμφωνούσε με τον κ. Βελόπουλο ότι 4 κομματικοί του ΠΑΣΟΚ διορίστηκαν και προς θεού το ΠΑΣΟΚ κυβερνά… Ποιους κομματικούς βάλαμε εμείς; Τι είναι αυτά που λέτε; Κάναμε μία πρόταση στο ΑΣΕΠ δημόσια, τον Παναγιώτη Καρκατσούλη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ