Έλενα Ράπτη: Διαζύγιο “βόμβα” για τη βουλευτή – ΒΙΝΤΕΟ

Η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη και ο Κίμων Μπάλλας φαίνεται πως επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Στις 18 Μαΐου 2019 η βουλευτής της ΝΔ υπό άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο παντρεύτηκε τον Κίμωνα Μπάλλα. Δύο χρόνια μετά πάλι υπό άκρα μυστικότητα φαίνεται να ήρθε και το διαζύγιο.

Η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Το Πρωινό ανέφερε: “Ισχύει ότι δεν είναι πια μαζί. Οι δικοί της άνθρωποι, εγώ που είμαι φίλη της γνωρίζαμε τι είχε συμβεί. Όταν όμως ξέρεις κάτι πολύ προσωπικό δεν θα το πεις σε καμία εκπομπή, δεν θα ρωτήσεις και θα σεβαστείς αυτό που θέλει ο δικός σου άνθρωπος… Δεν είναι μαζί τον τελευταίο έναν χρόνο. Δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα. Εδώ και έναν χρόνο δεν είναι μαζί, εδώ και έναν χρόνο η Έλενα Ράπτη που δίνει συνεντεύξεις δεν αναφέρεται στα προσωπικά της… Είναι 12 μήνες που το ζευγάρι δεν είναι μαζί”.

Ο Κίμων Μπάλλας που είναι αστυνόμος Α’ και έχει ως χόμπι την αγιογραφία, ήταν στην προσωπική φρουρά της Έλενας Ράπτη. Παλαιότερα υπήρξε μέλος της προσωπικής ασφάλειας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Πηγή πληροφοριών: Espresso, ON time

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ