Κουμουτσάκος: Ψευδές και παραπλανητικό το δημοσίευμα για την πρώην σύζυγό μου

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, με ανάρτησή του στο Twitter, διαψεύδει ότι η πρώην σύζυγός του προσελήφθη στη Βουλή. “Για το ψευδές και παραπλανητικό δημοσίευμα της Αυγής: – με την πρώην σύζυγό μου έχουμε συναινετικά χωρίσει σχεδόν ένα χρόνο – το γεγονός παροχής νομικών υπηρεσιών, και όχι πρόσληψής της, στη Βουλή το έμαθα απ´το δημοσίευμα – πρόκειται για εξαίρετη νομικό με άριστες σπουδές” τονίζει.

Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, είχε εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με το δημοσίευμα αναφέροντας ότι “Μετά το ρεκόρ μετακλητών εικοσαετίας, το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται με νέα επεισόδια. Η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων που λάμβανε 800 ευρώ, για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με 1750 ευρώ”. “Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο” σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΥΓΗ, η σύζυγος του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου, Ρεγγίνα Καρρά προσελήφθη στη Βουλή και η πρόσληψη έγινε την τελευταία ημέρα εργασιών της, πριν κλείσει για τις διακοπές του Πάσχα. Υπογράφεται από τον πρόεδρο του σώματος Κώστα Τασούλα. Η Ρ. Καρρά θα παρέχει ανεξάρτητες υπηρεσίες νομικού συμβούλου στο Τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Βουλής για ένα έτος και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα 19 Απριλίου 2021 – 18 Απριλίου 2022. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, απολύθηκε εργαζόμενη, η οποία αμειβόταν με μπλοκάκι και 800 ευρώ καθαρά τον μήνα. Η σύμβαση της συγκεκριμένης δικηγόρου έληξε στις 25 Μαρτίου και δεν ανανεώθηκε παρά το ότι υπήρχε θετική εισήγηση του προϊσταμένου της.

σχολίασε κι εσύ