Δημοσκόπηση GPO: Δημοφιλέστεροι υπουργοί Δένδιας και Κικίλιας

Με τον Νίκο Δένδια και τον Βασίλη Κικίλια στις δυο πρώτες θέσεις, η νέα δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της ιστοσελίδας powergame.gr δεν επεφύλασσε κάποια έκπληξη στη δημοτικότητα των υπουργών. Η εξωτερική πολιτική πάντα ήταν ένα πεδίο ενδιαφέροντος για τους πολίτες, οι οποίοι σύμφωνα με τις έρευνες, κρίνουν πως ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας διαχειρίζεται με επιτυχία τα θέματα. Σε ό,τι αφορά τον υπουργό Υγείας, δεν φαίνεται να έχει φθαρεί στο ελάχιστο και εξακολουθεί να απολαμβάνει της αποδοχής του κόσμου παρά το γεγονός ότι το χαρτοφυλάκιό του αποτελεί την «καυτή πατάτα» της πανδημίας.

Έτσι, όπως βλέπετε στη σχετική κάρτα με την αξιολόγηση των υπουργών, δημοφιλέστερος αναδεικνύεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια να είναι δεύτερος και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο να βρίσκεται στην τρίτη θέση. Την πρώτη τετράδα συμπληρώνει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ενώ ακολουθούν ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Κωστής Χατζηδάκης.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 35,9% ( 36,1% στην προηγούμενη μέτρηση Μαρτίου) ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 23,5% (22,7%). Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 7%, το ΚΚΕ με 6,4%, η Ελληνική Λύση με 4% και το ΜΕΡΑ 25 με το 3,4%.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ