Ρωμανός στον Realfm 97,8: Ο μεγάλος στόχος είναι να μην γίνει πισωγύρισμα

“Καταλαβαίνω απόλυτα το συναίσθημα και τη στάση ενός ανθρώπου που περιμένει επί μήνες να ανοίξει το μαγαζί του και πάνω που προετοιμάζει αυτό το άνοιγμα, έρχεται η κυβέρνηση, η επιτροπή, δεν έχει σημασία ποιος, το κράτος εν πάση περιπτώσει στα μάτια του και του το ακυρώνει. Άρα, εκεί αυτός ο άνθρωπος, είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να του πούμε ότι τον καταλαβαίνουμε και ότι ήδη έχει κάνει πολύ υπομονή και ότι κάνουμε τα πάντα για να είναι όσο λιγότερη γίνεται αυτή η υπομονή που απαιτείται από εδώ και πέρα για να βγούμε από αυτό το τούνελ” δήλωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Το σχέδιο που ανακοινώθηκε για το άνοιγμα και την χαλάρωση συγκεκριμένων μέτρων, για τρεις περιοχές αναγκαστήκαμε κατόπιν εισηγήσεως της επιτροπής μετά από έκτακτη σύσκεψη, να ανασταλεί” πρόσθεσε. “Κόκκινες είναι πάρα πολλές περιοχές, στα όρια του το ΕΣΥ είναι σε πολλές περιοχές, αυτό το οποίο είναι διαφορετικό για τις τρεις αυτές περιοχές είναι ότι παρότι και αυτές ήταν στο ίδιο οριακό σημείο είδαμε μια τάση αύξησης της δύσκολης αυτής εικόνας, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει μια σταθεροποίηση” περιέγραψε. “Το ερώτημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν απέναντι στο άνοιγμα με ειρωνικά σχόλια του στιλ “σας έκλεισαν για 1.000 κρούσματα και σας ανοίγουν στις 4.000 κρούσματα”, με κάθε τρόπο δηλαδή έκανε κριτική στο άνοιγμα το σημερινό που είναι για όλη την Ελλάδα πλην τριών περιοχών, δυστυχώς, και είναι ο ίδιος ΣΥΡΙΖΑ που ήταν κατά της αναστολής του ανοίγματος και έκανε πορείες στην Πάτρα με πρωτοκλασάτα στελέχη του. Αυτό είναι μια αντίφαση νομίζω” υπογράμμισε.

“Αυτή η αναπροσαρμογή είναι στη σωστή κατεύθυνση και θα είναι χειροπιαστή ακριβώς στο να μην κάνουμε πισωγύρισμα, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ