Κικίλιας: Πιλοτικά η λίστα αναμονής για ραντεβού – Ποιοι μπορούν να κάνουν χρήση

«Καμία δόση εμβολίου χαμένη. Όσοι έχουν ήδη κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, μπορούν να μπουν και σε «Λίστα Αναμονής» ώστε σε περίπτωση ακύρωσης άλλου προγραμματισμένου ραντεβού, να έχουν τη δυνατότητα εμβολιασμού νωρίτερα», αναφέρει σε ανάρτησή στον λογαριασμό του στο Facebook o υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Όσοι αυτόματα επιλέγονται, θα λαμβάνουν το σχετικό μήνυμα στο κινητό τους», συμπληρώνει στο post του ο υπουργός Υγείας, ο οποίος εν συνεχεία σημειώνει: «Το πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά σε συγκεκριμένα σημεία σε όλη τη χώρα και σύντομα θα επεκταθεί στα περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα». Και καταλήγοντας ο κ. Κικίλιας παραθέτει τον σχετικό σύνδεσμο ( https://emvolio.gov.gr/όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε την ανάρτηση:

Συγκεκριμένα, όσοι εισήλθαν την Παρασκευή στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr, για να κλείσουν είτε να αλλάξουν το ραντεβού τους σε εμβολιαστικά κέντρα της Αθήνας και άλλων αστικών κέντρων, είδαν ότι μπορούν να επιλέξουν τη λίστα αναμονής. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση ακύρωσης άλλων προγραμματισμένων ραντεβού, θα μπορούν να εμβολιαστούν νωρίτερα από την ημερομηνία που τους δίνει το σύστημα. Όσοι επιλέγονται με αυτόματη διαδικασία, θα λαμβάνουν το σχετικό μήνυμα στο κινητό τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ