Πελώνη για Κουφοντίνα: Τεράστιο θράσος του κ. Τσίπρα να κατηγορεί την κυβέρνηση

Απάντηση στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο OPEN σχετικά με τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τη δήλωσή του ότι “είναι θλιβερή κατάντια που έχουμε αναγάγει έναν τρομοκράτη που έχει καταδικαστεί όχι μόνο από την ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και στη συνείδηση των πολιτών για τη δράση του, σε ρυθμιστικό παράγοντα της πολιτικής ζωής” έδωσε η Αριστοτελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος είπε ότι “είναι τεράστιο θράσος από την πλευρά του κ. Τσίπρα να κατηγορεί την κυβέρνηση” και πρόσθεσε ότι “ο κ. Τσίπρας είναι εκείνος που έσπευσε να υιοθετήσει τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τα αιτήματά του και να ζητήσει από την κυβέρνηση να παραβιάσει την έννομη τάξη”. Στο σημείο αυτό η κα Πελώνη υπενθύμισε τα όσα έγραφε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κουφοντίνα στις 27 Φεβρουαρίου.

“Είναι τεράστιο θράσος από τον κ. Τσίπρα να κατηγορεί την κυβέρνηση την ώρα που στελέχη της νεολαίας του ξέρουμε ότι συμμετείχαν σε διαδηλώσεις υπέρ του Κουφοντίνα μαζί με το πανό “Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη” και διαδήλωναν μαζί με μπαχαλάκηδες και άλλους”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ