ΣΥΡΙΖΑ για Πελώνη: Έχει δικαίωμα να επιλέγει τον αυτοεξευτελισμό – Θα μπορούσε να είχε ενημερωθεί για την πρότασή μας

Απάντηση στα όσα δήλωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη δίνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος είπε μεταξύ άλλων ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί και υποστηρίζει τις διαδηλώσεις στην πιο κρίσιμη στιγμή” και ότι “δεν ακούμε προτάσεις”.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει τα εξής: “Σήμερα το πρωί η κα Πελώνη δήλωσε ότι δεν έχει ακούσει προτάσεις για την ενίσχυση του ΕΣΥ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν ακούει και δεν βλέπει, όχι μόνο την Αξιωματική Αντιπολίτευση, αλλά συνολικά την κοινωνία». Προσθέτει ότι «η κα Πελώνη προφανώς και έχει δικαίωμα να επιλέγει τον αυτοεξευτελισμό. Θα μπορούσε ωστόσο να έχει ενημερωθεί για την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το “Νέο ΕΣΥ”. Είναι στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως ακόμη όμως και αν η Κυβερνητική Εκπρόσωπος «δεν επιθυμεί να ακούσει την Αξιωματική Αντιπολίτευση, ας ακούσει έστω και τώρα τους υγειονομικούς. Αίτημα των οποίων είναι να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση σε επίταξη ιδιωτικών κλινικών, συνταγογράφηση των τεστ, μέτρα προστασίας σε χώρους εργασίας και Μέσα Μεταφοράς». Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει, «προς διευκόλυνση της κα Πελώνη» όπως αναφέρει, το link της εκδήλωσης όπου ο Αλέξης Τσίπρας είχε παρουσιάσει την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το «Νέο ΕΣΥ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ