Γιώργος Κυρίτσης: Το απρόοπτο με τη γάτα του στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε κατά την τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Κυρίτση στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” στο ΟΡΕΝ, καθώς η γάτα του αποφάσισε να κάνει το πέρασμα της μπροστά από την κάμερα.

Στο βίντεο, στο 1:43, φαίνεται η γάτα του Γιώργου Κυρίτση να περνάει ακριβώς μπροστά από την κάμερα του υπολογιστή του. Η Ντόρα Κουτροκόη ακούγεται να λέει “Να και μία γάτα. Πέρασε στο πλάνο”, με τον Άκη Παυλόπουλο να σχολιάζει “του Κυρίτση ο γάτος είναι αυτός”.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Κυρίτσης φαίνεται να κοιτάει προς τα αριστερά του και να κάνει μια κίνηση με το χέρι, χαϊδεύοντας την γάτα. Μάλλον αυτή η κίνηση έδωσε θάρρος στο κατοικίδιο του και αποφάσισε… να κάνει την έκτακτη εμφάνιση στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Ο Γιώργος Κυρίτσης δεν σχολίασε την τηλεοπτική εμφάνιση της γάτας του και η συζήτηση συνεχίστηκε χωρίς διακοπές.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη γάτα που αποζητά λίγη δημοσιότητα. Και η γάτα του καθηγητή Νίκου Σύψα είχε κάνει παρέμβαση κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον ΣΚΑΪ τον Αύγουστο του 2020. Ο λοιμωξιολόγος αναφερόταν στο μοντέλο ανοίγματος των σχολείων, όταν η γάτα του αποφάσισε να κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την κάμερα. Ο κ. Σύψας χαμογέλασε: “Συγγνώμη για τη γάτα” ειπε με τον Νίκο Στραβελάκη να σημειώνει: “Δεν υπάρχει πρόβλημα είναι συμπαθέστατη”

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪViral: Γάτα διακόπτει βουλευτή κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης

Τον Ιούλιο του 2020 μια γάτα διέκοψε την τηλεδιάσκεψη μιας επιτροπής της Βρετανικής Βουλής. Ειδικότερα, ο βουλευτής Τζον Νίκολσον μιλούσε στη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Πολιτισμού, Ψηφιακής Τεχνολογίας, ΜΜΕ και Αθλητισμού όταν στην οθόνη εμφανίστηκε μια πορτοκαλί φουντωτή ουρά. Ο 59χρονος βουλευτής συνέχισε να μιλά καθώς η ουρά της γάτας του κουνιέται μπροστά από την κάμερα με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη, προκαλώντας γέλια στους άλλους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη. Ωστόσο η γάτα δεν λέει να απομακρυνθεί με τον βουλευτή να προσπαθεί να παραμερίσει μαλακά την ουρά της από το πλάνο, λέγοντας «Ρόκο, κατέβασε την ουρά σου», εν μέσω ξεκαρδιστικών γέλιων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ