Γιαννούλης στον Realfm 97,8: Μεγάλη υποκρισία η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Εμβολιαστικό Κέντρο Πατησίων

“Θεωρώ μεγάλη υποκρισία την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Εμβολιαστικό Κέντρο Πατησίων, όταν το 2013 το νοσοκομείο Πατησίων έκλεισε με απόφαση της κυβέρνησης, στην οποία συμμετείχε ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Γεωργιάδης. Καλώς επανήλθε από συντρίμμια μετά το 2015. Αυτό είναι ενδεικτικό για το πώς εργαλειοποιείται η πανδημία και γίνεται μικροπολιτικό μέσο” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η πανδημία είναι εθνική μάχη” τόνισε.

“Η κυβέρνηση επικοινώνησε την κενότητα και την αδράνειά της με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο” απάντησε ερωτηθείς τι έκανε καλά η κυβέρνηση την περίοδο της πανδημίας. “Δεν είμαι μικρόψυχος για να μηδενίσω την προσπάθεια αυτή, έδωσε αρχικά το στίγμα που έπρεπε. Θα μπορούσε να πάει και καλύτερα στο θέμα των εμβολιασμών” πρόσθεσε.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα σχολίασε ότι “με αυτές τις ατυχείς δηλώσεις, κλέβουμε χρόνο από το παρόν και το μέλλον. Θεωρώ όμως, ότι έχει ένα στοιχείο γενναιότητας ότι ο Θοδωρής Δρίτσας, ένας πολύπειρος πολιτικός είχε το θάρρος και από το βήμα της Βουλής να πει συγγνώμη, έκανα λάθος με τον τρόπο που διατύπωσα την άποψή μου ότι η τρομοκρατία δεν κατάφερε να νικήσει τη δημοκρατία. Αλλά θα ήθελα να σας πω ότι τη λέξη συγγνώμη και τη μεταμέλεια θα ήθελα να την ακούω από όλους μας”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ