ΝΔ: Ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται, ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται

Το μήνυμα ότι “ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται, ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται”, στέλνει η ΝΔ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την εισβολή που έγινε νωρίτερα σήμερα στα γραφεία της ΝΟΔΕ, στην Πάτρα, από άτομα που δήλωσαν την συμπαράστασή τους στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

“Σε συνέχεια των επιθέσεων σε γραφεία βουλευτών μας τις προηγούμενες ημέρες, σειρά είχαν σήμερα τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Οι τραμπούκοι, υπερασπιστές κατά συρροή δολοφόνων και τρομοκρατών, έκαναν κατάληψη και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία του κόμματος στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Η αστυνομία έκανε την δουλειά της με αποτέλεσμα την προσαγωγή τους”, τονίζει η ΝΔ.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, “καταλαβαίνουμε γιατί μας στοχοποιούν. Καταλαβαίνουμε την ανησυχία τους που ο νόμος τηρείται, η τάξη επιβάλλεται παντού, και τα πανεπιστήμια τα οποία λυμαίνονταν, γίνονται επιτέλους χώροι ασφαλείς και ελεύθεροι. Αλλά ας το συνηθίσουν”.

Καταλήγοντας, από τη ΝΔ σημειώνουν: “Ας καταλάβουν, τόσο οι ίδιοι, όσο κι εκείνοι που τους κλείνουν το μάτι νομιμοποιώντας τέτοιες πρακτικές, πως ούτε η Δημοκρατία εκβιάζεται, ούτε η Νέα Δημοκρατία εκφοβίζεται. Κανείς μας δεν πτοείται!”.

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ, ομάδα ατόμων εισέβαλε νωρίς το μεσημέρι στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στην Αχαΐα, στη συμβολή της Παντανάσσης με την Κορίνθου. Οι δράστες πήγαν στον τρίτο όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΝΟΔΕ, και ανήρτησαν πανό που έγραφε “Νίκη στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα”, στο μπαλκόνι των γραφείων της ΝΟΔΕ. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ