Συγκλονίζει η Δημαδάμα: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από κομματικό στέλεχος – Την… βάφτισε ένδειξη συμπάθειας

Συγκλονίζει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Ζέφη Δημαδάμα. Με άρθρο της στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” και με αφορμή τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, η κα Δημαδάμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “δεν συμβαίνει μόνο στην ιστιοπλοΐα, στον αθλητισμό, αλλά και στα ΜΜΕ, την πολιτική, το θέατρο, το εργοστάσιο, το γραφείο… Δεν πέσαμε από τα σύννεφα”.

Η ίδια καταθέτει την προσωπική της εμπειρία αναφέροντας ότι και η ίδια έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από κομματικό στέλεχος κατά το παρελθόν και “έγινα αποδέκτης συμπαράστασης αλλά και ειρωνικών και χαιρέκακων σχολίων”. Η κα Δημαδάμα τονίζει στο άρθρο της ότι “η… ένδειξη συμπάθειας που δέχθηκα μέσα στο ασανσέρ, διότι έτσι “βάφτισε” ο κύριος αυτός τη σεξουαλική παρενόχληση, ήταν κάτι για πολλές και πολλούς “φυσιολογικό”. Γιατί ήμουν γυναίκα, ήμουν στην πολιτική και όχι στο σπίτι μου, γιατί είχα φιλοδοξίες και αυτό είναι απαγορευτικό για μια γυναίκα, γιατί δεν έγινε και τίποτα βρε αδελφέ… έτσι είναι οι άνδρες”.

Μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει ότι “ποτέ δεν θα κατηγορήσω τις γυναίκες που δεν μιλούν ή μιλούν έπειτα από χρόνια ή δεκαετίες γιατί ξέρω και η ίδια πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουν: “τα ήθελε κι αυτή”, “θα είχε ντυθεί προκλητικά”, “τώρα το θυμήθηκε γιατί θέλει δημοσιότητα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ