Μητσοτάκης: Στερείται σοβαρότητας η πρόταση Τσίπρα για τις πατέντες εμβολίων – Τι είπε για τη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

“Αυτό που βλέπω δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά απογοήτευση”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην κριτική που ασκεί η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, λέγοντας ότι αναμένει να ακούσει συγκεκριμένες προτάσεις. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρωθυπουργός σχολίασε την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το εμβόλιο του κορονοϊού, σημειώνοντας “στερείται οποιαδήποτε σοβαρότητας η πρόταση Τσίπρα να πάρουμε τις πατέντες και να παρασκευάζουμε στην Ελλάδα τα εμβόλια. Μα δεν γνωρίζει ο κ. Τσίπρας ότι δεν υπάρχει παραγωγική δυνατότητα στην Ελλάδα σήμερα για να παρασκευάσουμε αυτά τα εμβόλια;” και πρόσθεσε ότι “αυτό που βλέπω δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά απογοήτευση”.

Αναφορικά με την πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, απάντησε πως “γιατί να συζητήσουμε με κλειστές τις πόρτες με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Τι να πούμε ακριβώς οι πολιτικοί αρχηγοί, όταν μπορούμε να συζητήσουμε δημόσια στο Κοινοβούλιο ενώπιον του ελληνικού λαού;”.

Δείτε το απόσπασμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ