ΝΔ για Πολάκη: Ομολογεί με κυνικό τρόπο αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη, στην οποία φέρεται να αποδίδει την εκλογική ήττα του κόμματός του στην υπερφορολόγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

Η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη έγινε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε χθεσινοβραδινή κομματική εκδήλωση, με τη ΝΔ να επισημαίνει: “Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!”.

Νωρίτερα, η Ομάδα Αλήθειας είχε δημοσιεύσει στο twitter ένα βίντεο με απόσπασμα τοποθέτησης του κ. Πολάκη, που ακούγεται να λέει: “Τις εκλογές τις χάσαμε, γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια δεν ανακουφίσαμε στρώματα τα οποία σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος. Εμείς πηδήξαμε στην φορολογία και το ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε”. Και συνεχίζει, λέγοντας: “Μην το κουβεντιάζουμε. Επειδή εμείς στηρίξαμε την φτώχεια πήραμε 32%. Επειδή γ@μ@σαμε τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ