ΜέΡΑ25: Συνεχίζεται το μπάχαλο με τα σχολεία και γενικά με τη διαχείριση της πανδημίας

Για «μπάχαλο» της κυβέρνησης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, επικρίνοντας την κυβέρνηση και για τις ανακοινώσεις σχετικά με την λειτουργία των σχολείων.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι «μετά το κυβερνητικό αλαλούμ όσον αφορά τις εκκλησίες ανήμερα των Φώτων, το συνεχές μπρος-πίσω στον εμβολιασμό και τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις με τα μαγαζιά και εν γένει την οικονομική δραστηριότητα, συνεχίζεται το μπάχαλο της κυβέρνησης και όσον αφορά τα σχολεία».

Για το θέμα των σχολείων, ο εκπρόσωπος αναφέρει ότι «άλλα λεν τα μεν κυβερνητικά στελέχη, αλλά τα δε, αύριο είναι Παρασκευή και υποτίθεται πως την Δευτέρα ανοίγουν ορισμένες βαθμίδες της εκπαίδευσης και η κυβέρνηση ακόμα ταλαντεύεται, ενώ δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός, καμία προετοιμασία, καμία γνώμη των ειδικών και πάλι».

Ταυτόχρονα, επισημαίνει ο κ. Κριθαρίδης, «ο σχεδιασμός του εμβολιασμού – ό,τι και να λέει η κυβέρνηση – παραμένει εξαιρετικά θολός και η εγκληματική διαχειριστή της κυβέρνησης λοιπόν, συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, με το ένα μπάχαλο να διαδέχεται το άλλο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ