Χρηστίδης: Η Κυβέρνηση χάνει τον έλεγχο και αυτό κοστίζει ακριβά

«Η Κυβέρνηση χάνει τον έλεγχο και αυτό κοστίζει ακριβά» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης. «Όσα είδαμε χθες στις εκκλησίες, τα συνεχή μπρος-πίσω με τα σχολεία, η έλλειψη του σχεδίου για τα εμβόλια, δημιουργούν έντονη ανησυχία για την διαχείριση της πανδημίας. Κάτι που αναδεικνύεται και μέσα από τις παρεμβάσεις των λοιμωξιολόγων» συμπληρώνει.

«Οι “εντολές Μητσοτάκη” δεν πείθουν κανέναν. Η Κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της ΤΩΡΑ, να πει την αλήθεια και να μην εμπαίζει τους πολίτες. Ότι συμβεί από εδώ και μπρος έχει την υπογραφή της» καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Παίζουν με την αγωνία μαθητών και γονιών

Αιχμηρά σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, τις δηλώσεις της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, σχετικά με το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας των σχολείων την ερχόμενη Δευτέρα. Ο κ. Χρηστίδης μίλησε για σύγχυση της κυβέρνησης και έλλειψη στρατηγικής.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ σημείωσε: «Παίζουν με την αγωνία μαθητών και γονιών, δημιουργούν σύγχυση, δείχνοντας ακόμα μία φορά έλλειψη στρατηγικής. Αποδεικνύεται, τελικά, ότι κεντρικό σύνθημα και της ανασχηματισμένης κυβέρνησης είναι το Ράβε Ξήλωνε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ