Ηλιόπουλος σε Πέτσα: Η κυβέρνηση φέρει εγκληματική ευθύνη γιατί ποτέ δεν οργανώθηκε για το δεύτερο κύμα

“Η κυβέρνηση φέρει εγκληματική ευθύνη γιατί ποτέ δεν οργανώθηκε για το δεύτερο κύμα” σημειώνει, μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ανακοίνωση του Στέλιου Πέτσα με την οποία σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την Ελευσίνα.

“Ας μας απαντήσει ο κ. Πέτσας, με ποια στοιχεία άνοιξαν τα μαγαζιά τη Δευτέρα για να τα κλείσουν την Τετάρτη στη Δυτική Αττική;. Τι έλεγχοι γίνονται στους εργασιακούς χώρους και τα μεγάλα εργοστάσια; Γιατί εκβιάζουν τους εργαζόμενους αν τυχόν νοσήσουν με απλήρωτες υπερωρίες; Ποια είναι τα μέτρα οικονομικής στήριξης που θα επιτρέψουν σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες να επιβιώσουν; Το κομμένο δώρο Χριστουγέννων και η χορήγηση δανείων αντί για ενίσχυσης;”, αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε σχετική ανακοίνωση.

Και καταλήγει σημειώνοντας πως “η κυβέρνηση φέρει εγκληματική ευθύνη γιατί ποτέ δεν οργανώθηκε για το δεύτερο κύμα. Όταν φωνάζαμε για εργασιακούς χώρους στη Βόρεια Ελλάδα που βρέθηκαν 190 κρούσματα η κυβέρνηση μίλαγε για την ατομική ευθύνη. Η ευθύνη είναι της κυβέρνησης και οι πολίτες πια το ξέρουν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ