Ο Γιώργος Πατούλης στον Realfm 97,8 για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό: O αόρατος εχθρός είναι υπαρκτός

Για την κατάσταση της υγείας του αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα μίλησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στην εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου στον Realfm 97,8. “Πρώτη φορά ξεκουράζομαι έτσι, τόσες μέρες, είναι λίγο περίεργο. Οφείλω να πω ότι το καλό είναι ότι είμαι άνευ συμπτωμάτων, πυρετού ή κορεσμού οξυγόνου, που να έχει πέσει. Βρίσκομαι προφανώς καθημερινά με τους συνεργάτες μου σε επικοινωνία και στις επάλξεις των ζητημάτων. Μάλλον θα είμαι από εκείνους που θα την περάσουν άνευ συμπτωμάτων αν πω μέχρι σήμερα τι συμβαίνει, αν και έχουμε μέρες ακόμη” τόνισε ο κ. Πατούλης.

Όσο για το χρονικό της θετικής του διάγνωσης σημείωσε: “Αν υποθέσουμε ότι αυτό συνέβη με την επίσκεψη ενός δημάρχου στο γραφείου μου που αποδείχθηκε θετικός, είναι η όγδοη μέρα. Από την περασμένη Παρασκευή, αν και ο εντοπισμός έγινε την Τρίτη που μας πέρασε”.

Για τα ήπια συμπτώματα που βιώνει είπε: “Είναι η προσοχή του να ξεκουράζεσαι, του να τρέφεσαι σωστά, του να κοιμάσαι, αλλά και να παίρνεις τις βιταμίνες που είναι χρήσιμες μαζί με τα ιχνοστοιχεία. Κάποιοι την περνάνε, αν πούμε σε κατ’ οίκον περιορισμό, με κατ’ οίκον περιορισμό, με πυρετό, με δύσπνοια, με βήχα, με συνάχι, με αδυναμία να γευθείς ή να οσφρηθείς… Δεν ξέρω αλλά μέχρι στιγμής αυτά τα συμπτώματα δεν τα έχω νιώσει. Δεν χρειάστηκε να πάρω κανένα αντιπυρετικό… Μάλλον έχω ξεκουραστεί αρκετά, κάπως έτσι νιώθω. Είμαι λίγο μπουκωμένος γιατί κάνω χρήση κάποιων σπρέι για πρόληψη των πραγμάτων, αλλά δεν έχω κάποιο σύμπτωμα που να είναι ανησυχητικό” υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

“Αυτός ο αόρατος εχθρός είναι υπαρκτός, μπορεί ο διπλανός σου να έχει Covid και να μην το ξέρει οπότε θα πρέπει παντού να χρησιμοποιούμε τα μέτρα προφύλαξης” επεσήμανε ο κ. Πατούλης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ