Άγριος καβγάς Άδωνι με δημοσιογράφο: “Ναι, πανηγυρίζουμε που είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο”

Άγριος καβγάς στον τηλεοπτικό “αέρα” ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδημητρίου, με αιχμή την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης παρέθετε αριθμητικά στοιχεία για τους νεκρούς ανά εκατομμύριο σε διάφορες χώρες, θέλοντας να δείξει ότι η Ελλάδα τα πάει καλύτερα σε σύγκριση με άλλες χώρες, καθώς έχει 125 νεκρούς ανά εκατομμύριο.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε σε αυτό το σημείο, εάν πανηγυρίζουν για τα εν λόγω νούμερα και ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε τους τόνους, λέγοντας “ναι, ότι είμαστε 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο το πανηγυρίζουμε! Εσείς δεν ξέρω πώς πανηγυρίζετε στη ζωή σας”.

“Να είμαι ζωντανός πανηγυρίζω”, είπε ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου.

“Εγώ, ότι κυβερνάμε μια χώρα και είναι 12 φορές καλύτερη από Βέλγιο το πανηγυρίζω, ναι! Γιατί σώσαμε ανθρώπους, εντάξει;”, απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

“Πανηγυρίζετε 120 νεκρούς”, σχολίασε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Γεωργιάδη να λέει σε υψηλούς τόνους: “Σταματήστε την πτωματολογία. Η Ελλάδα μας τα πηγαίνει καλύτερα. Αυτή είναι η αλήθεια. Όλη μέρα γκρίνια και κατηγορίες. Το Βέλγιο μια από τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης είναι 12 φορές χειρότερο από εμάς…”.

“Κύριε υπουργέ, τι λέτε. Νομίζω κάνετε λάθος”, είπε ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου για να απαντήσει ο υπουργός Ανάπτυξης “Μαζευτείτε λίγο εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα πάτε στο 3%, θα πάτε στο -23%”.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Δημήτρης Οικονόμου για να σχολιάσει πως “ο Βαγγέλης είναι δημοσιογράφος, δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Δείτε τον καβγά στο βίντεο του ΣΚΑΪ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ