Χρυσοχοΐδης: Αυστηροί έλεγχοι στα διόδια όλης της χώρας – Η ΕΛ.ΑΣ. θα είναι στους δρόμους μέρα – νύχτα

“Το δεύτερο κύμα κορονοϊού είναι εδώ και σαρώνει όλη την Ευρώπη” τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και όπως είπε “ζητούμενο είναι να κρατήσει λίγο και να μην ξανάρθει ποτέ. Πρέπει να τηρήσουμε όλοι τα μέτρα”. Σύμφωνα με τον ίδιο “η ΕΛ.ΑΣ. θα είναι μέρα και νύχτα στους δρόμους για να βοηθήσει στην εφαρμογή των μέτρων. Θα είμαστε κοντά στους πολίτες μέρα – νύχτα”. Όπως τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης “ο εχθρός είναι ο ιός. Και το βασικό του όπλο είναι οι συναθροίσεις. Δεν νοούνται πλέον οι συγκεντρώσεις σε σπίτια και πλατείες, συναθροίσεις στους δρόμους. Θα υπάρξουν σαρωτικοί έλεγχοι παντού. Αυστηροί έλεγχοι παρουσία εισαγγελέων έτσι ώστε να αποτραπούν φαινόμενα που παρατηρήθηκαν στο παρελθόν και δημιούργησαν τόσο μεγάλη ζημιά”.

Σχετικά με την πορεία στο Πολυτεχνείο, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι “το 2020 δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, δεν γιορτάσαμε μαζί το Πάσχα, τίποτα από αυτά που μας ενώνουν. Άρα το ίδιο θα συμβεί και με το Πολυτεχνείο”.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προσέθεσε ότι “θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι στα διόδια όλης της χώρας γι’ αυτούς που θα επιστρέψουν μετά την έξοδο των τελευταίων ημερών. Να είναι γνωστό σε όλους ότι επιτρέπεται η επιστροφή μετά το Σάββατο το πρωί μόνο σε εκείνους που έχουν μόνιμη κατοικία στον τόπο επιστροφής τους”.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ