Δίκη Χρυσής Αυγής: Στο δικαστήριο ο Ηλιόπουλος – Κατέθεσε ο ανιψιός του Νίκου Κούζηλου

της Άννας Κανδύλη

Στο Εφετείο Αθηνών, όπου συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής επί των αναστολών των ποινών, προσήλθε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ο πρώην βουλευτής της ΧΑ, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Νωρίτερα κατέθεσε ως μάρτυρας ο ανιψιός του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Κούζηλου, ο οποίος υποστήριξε ότι η οικογένειά του εξαρτάται από αυτόν.

«Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι του κοντά στην οικογένειά του, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του. Ουδεμία σχέση έχει με το χώρο. Οι μόνες σχέσεις που έχει, είναι με το σπίτι του και τη δουλειά του γιατί από αυτόν εξαρτώνται δύο οικογένειες».

Δικηγόρος Αναστάσιου Πανταζή: Εάν πράγματι μπει στη φυλακή θα μεγαλώσουν 4 παιδιά πολύ προβληματικά για την κοινωνία

«Έχει δώσει εξετάσεις στην ελληνική κοινωνία και τις έχει περάσει με επιτυχία. Έχει προσφέρει στην χειμαζόμενη από υπογεννητικότητα ελληνική κοινωνία άλλα δύο παιδιά από όταν βγήκε από τη φυλακή (σ.σ. Είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση της ΧΑ). Εάν πράγματι μπει στη φυλακή θα μεγαλώσουν τέσσερα παιδιά πολύ προβληματικά για την κοινωνία», υποστήριξε ο δικηγόρος του Αναστάσιου Πανταζή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ