Η αντίδραση του Γεωργιάδη όταν του ζητήθηκε να μιλήσει με μαθήτρια στον “αέρα” εκπομπής για τις καταλήψεις

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής σε εκπομπή του MEGA και εκτός των άλλων αναφέρθηκε στις μαθητικές καταλήψεις. Κάποια στιγμή οι παρουσιαστές τον ενημέρωσαν ότι ήθελε να παρέμβει μια μαθήτρια, μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Αθήνας.

“Εγώ δεν θέλω να κάνω διάλογο, θα την βγάλετε αφού τελειώσω εγώ», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τους δημοσιογράφους να του απαντούν ότι δεν χρειάζεται να πάρει θέση και μόνο να ακούσει τη μαθήτρια, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επιμένει: «Θα την βγάλετε αφού τελειώσω εγώ. Έχω δουλειά δεν μπορώ να περιμένω άλλο».

Έτσι η παρέμβαση της μαθήτριας δεν πραγματοποιήθηκε όσο ο Άδωνις Γεωργιάδης παρέμεινε στο τηλεοπτικό παράθυρο της εκπομπής.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 12:48 του παρακάτω βίντεο

Η αντίδραση του υπουργού προκάλεσε δεκάδες σχόλια στα social media.

Αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε για το θέμα σχολιάζοντας tweet του Κώστα Βαξεβάνη στο οποίο ο δημοσιογράφος ανέφερε: “Πείτε μου σε ποια χώρα ο υπουργός θα απαιτούσε από το κανάλι να μην βγει στον αέρα ένας μαθητής για συνέντευξη και οι δημοσιογράφοι-οικοδεσπότες αντί να τον επικρίνουν θα του έκαναν το χατίρι; Σε ποια γαμώτο;”.

Η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ήταν η εξής: “Όταν το πρωί μου ζητήθηκε να κάνω αυτή την συζήτηση και να νομιμοποιήσω μία παράνομη πράξη, λόγω του νεαρού της ηλικίας της μαθήτριας, δεν ήμουν σίγουρος αν έκανα καλά. Διαβάζοντας την αντίδραση του Κώστα Βαξεβάνη, όμως πείστηκα ότι είχα δίκιο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ