Πολάκης σε Τσακαλώτο: Ευκλείδη πρέπει να το φωνάζουμε ότι είναι απατεώνες – ΦΩΤΟ

Την αντίδραση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη προκάλεσε το «καρφί» του Ευκλείδη Τσακαλώτου στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος προ ημερών είχε αποκαλέσει “πολιτικό απατεώνα” τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε πει “ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που έχει περάσει στη χώρα είστε εσείς που υποσχεθήκατε στον ελληνικό λαό ανάπτυξη ισχυρή και φέρατε υπανάπτυξη 15% στο δεύτερο τρίμηνο του 2020”.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει, όπως φαίνεται και στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook, ότι “αυτό το είδος πολιτικής αντιπαράθεσης αποξενώνει μεγάλο μέρος των πολιτών, και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες. Και κάτι χειρότερο: πολλοί ταυτίζουν την πολιτική με αυτό το είδος αντιπαράθεσης και όχι με μια εν δυνάμει δραστηριότητα χειραφέτησης. Από την άλλη, ακριβώς γιατί όλοι οι αντίπαλοι μας δεν είναι, και δεν θα μπορούσαν να είναι απατεώνες, αυτή η τακτική υποτιμάει τον αντίπαλο – πάντα επικίνδυνο πράγμα σε όλων των ειδών διαμαχών – και δεν είναι πειστική”.

Έτσι πριν από λίγο ο κ. Πολάκης μέσω του λογαριασμού στο Facebook έσπευσε να απαντήσει στον πρώην υπουργό Οικονομικών αναφέροντας « «τρανταχτά παραδείγματα απατεώνων» ενώ προσθέτει ότι « πρέπει κατά τη γνώμη μου να τους το φωνάζουμε δυνατά και κατάμουτρα!!».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΕΥΚΛΕΙΔΗ: είδα την ανάρτηση σου. Στις φωτό μετά από αυτήν θα δεις, μόνο τις τελευταίες 5-6 μέρες ,μερικά ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ που πρέπει ,κατά τη γνώμη μου να τους το ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ