ΣΥΡΙΖΑ: Στην Πολιτική Γραμματεία ο κομματικός «ανασχηματισμός» – Οι πληροφορίες για τις αλλαγές

Σε αλλαγές φαίνεται πως θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα, να φέρεται ότι προτείνει τον Δημήτρη Τζανακόπουλο για τη θέση του γραμματέα του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάνος Σκουρλέτης φαίνεται πως θα διαδεχτεί τον κ. Τζανακόπουλο στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ενώ ο Αλέξης Χαρίτσης -έως τώρα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος- θα αναλάβει ρόλο σε παραγωγικό τομέα. Αυτά προκύπτουν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, από τη διευρυμένη απογευματινή σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με το συνέδριο του κόμματος φαίνεται πως οδεύει προς το 2021, πιθανώς την άνοιξη, λόγω των συνθηκών που έχουν προκληθεί λόγω της πανδημίας.

Σημειώνεται πως αύριο μεσημέρι συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ αναμένεται να “κλειδώσει” και η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, πιθανώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναμένεται να “κλειδώσει” και η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ