Συνάντηση Γεννηματά με τη Δημοτική Αρχή Κερατσινίου

Συνάντηση με τον δήμαρχο και μέλη του ΔΣ του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στη Χαριλάου Τρικούπη όπου συζήτησαν τα προβλήματα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στην περιοχή του Κερατσινίου. Η Δημοτική Αρχή εξέθεσε τα προβλήματα και ζήτησε την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για την απομάκρυνση των βιομηχανιών από την περιοχή.

Μετά τη συζήτηση, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε ότι οι πολίτες της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου δικαιούνται μια καλύτερη ζωή. «Χωρίς ρύπανση, με καθαρό αέρα για τους ίδιους και τα παιδιά τους, με εναλλακτικές δραστηριότητες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας», πρόσθεσε και δεσμεύτηκε πως το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει τον αγώνα των κατοίκων και του Δήμου, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες τόσο στην Βουλή, όσο και με την εκπόνηση και διεκδίκηση ενός ολοκληρωμένου εναλλακτικού προγράμματος ανάπτυξης της περιοχής».

Στη συνάντηση, από το Κίνημα Αλλαγής ήταν παρόντες ο αρμόδιος βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης, οι Χ. Δούκας και Γ. Αποστολόπουλος, γραμματείς των Τομέων Ενέργειας και Περιβάλλοντος και ο γραμματέας Ενημέρωσης Π. Βλάχος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ