Γιαννούλης στον Realfm 97,8: Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ θα το ήθελα πιο σκληρό και προς άλλη κατεύθυνση

“Εγώ αυτό το σποτ θα το ήθελα πολύ πιο σκληρό και προς άλλη κατεύθυνση. Δεν είναι το ζήτημα το σποτ, είναι ότι έχει ξεκινήσει μία παρελκυστική και εκτός του στόχου συζήτηση. Προς άλλη κατεύθυνση, προς το κεντρικό μήνυμα μία κυβέρνησης που σε ένα υπόγειο γεμάτο καπνούς προσπαθεί να συναλλαχθεί με παρασιτικά Μέσα Ενημέρωσης και όχι τα Μέσα Ενημέρωσης που είναι στην πρώτη γραμμή και επιβεβαιώνουν ότι η τιμή μας είναι η δουλειά μας, ότι η τιμή μας και η αξιοπιστία μας είναι το καλύτερο περιουσιακό πλεονέκτημα της δημοσιογραφίας και των ανθρώπων της, για τους ανθρώπους που δεν χρειάζεται να πείσουν αν τα παίρνουν ή δεν τα παίρνουν. Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι αργυρώνητοι, αλλά υπάρχουν πολλοί”, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφερόμενος στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

“Οι μόνοι που έχουμε πλεόνασμα νομοθέτησης και όχι έπεα πτερόεντα είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί η ΝΔ να ισχυρίζεται ότι η λεηλασία και η μεγάλη αγωγή χρηματοδότησης από αδιαφανείς πόρους προς τα Μέσα Ενημέρωσης συνέβησαν όλα στα 4,5 χρόνια και πριν ζούσαμε στη γειτονιά των αγγέλων και τώρα στη γειτονιά των χερουβείμ. Ότι ξαφνικά όλα τα δεινά της λαθροχειρίας στον Τύπο ξεκίνησαν επί ΣΥΡΙΖΑ, είναι αμετροέπεια, είναι χυδαιότητα αυτό το πράγμα και δεν ακουμπάει και στην ιστορική αποτύπωση”, σημείωσε ο κ. Γιαννούλης.

Σχετικά με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των Παραπολιτικών που έκανε λόγο για παρακρατικό κύκλωμα μέσα στις μυστικές υπηρεσίες που με εντολές του τότε υπουργού Άμυνας Πάνου Καμένου και της συζύγου του ηχογραφούσε παράνομα δημοσιογράφους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε μεταξύ άλλων: “Όποιος έχει παραβεί τα συνταγματικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα να αναλάβει τις ευθύνες. Σύζυγος υπουργού δεν έχει θεσμικό χαρακτήρα. Σας θυμίζω όμως, ότι στην κυβέρνηση με τον κ. Καμένο είχε ένα συγκεκριμένο σκοπό, είχε δημιουργήσει και εσωτερικές τριβές στο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν μία αναγκαία συνθήκη. Ο κ. Καμένος αποχώρησε όχι με τον καλύτερο τρόπο σε μία πολύ ευαίσθητη πολιτική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, που η ιστορία και ο χρόνος την δικαίωσε. Οπότε, δεν είναι και δόκιμο να επαναφέρουμε το μότο που λέγεται και ειρωνικά ή απαξιωτικά, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Είναι κάτι που αφορά τον κ. Καμένο, τη σύζυγό του, αστυνομικούς”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ