Σκληρή κόντρα Βορίδη-Σκουρλέτη – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν ο Μάκης Βορίδης και ο Πάνος Σκουρλέτης, που ήταν καλεσμένοι σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, προκειμένου να σχολιάσουν τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, τα ΜΜΕ και τις φήμες για ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για γκάφες και δυσλειτουργίες που πληρώνει ο ελληνικός λαός. “Καταλαβαίνω και την προσωπική αφωνία τη δικιά σας, θέλετε να ξεφύγετε από τον κόσμο των λαχανικών και ζαρζαβατικών”, είπε απευθυνόμενος στον Μάκη Βορίδη, ο οποίος απάντησε πως “μιλάτε υποτιμητικά για τον χώρο της αγροτικής ανάπτυξης, εγώ τον τιμώ και τον υπηρετώ”.

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφέρθηκε σε “παρακρατικούς μηχανισμούς” με αφορμή σχετικό δημοσίευμα, λέγοντας: “Πόσο σοβαρό είναι για ένα κόμμα, το οποίο εκτίθεται και εκτίθεται βαριά ως έχοντας οικοδομήσει παρακρατικούς μηχανισμούς και αντιθεσμικά κέντρα…”.

“Έλεος! Παρακρατικούς μηχανισμούς και αντιθεσμικά κέντρα; Γυρίσατε στην εποχή του ’13 και του ’14 και της MARFIN, που μας έλεγε ο Πάγκαλος ότι ‘κάψατε τη MARFIN;’. Άρχισε πάλι η ίδια χυδαιολογία; Παρακρατική είναι η λογική που ακούγεται αυτή τη στιγμή και την ακούν οι τηλεθεατές. Είναι παρακρατικός λόγος αυτός, είναι εμφυλιοπολεμικός και παρακρατικός λόγος. Οικείος σε σας, αλλά εδώ κρίνεστε. Σας καλώ να ανακαλέσετε. Μη συνεχίζετε, μην είστε προκλητικός. Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή είναι έξω από τα όρια της δημοκρατίας”, αντέδρασε ο κ. Σκουρλέτης.

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και με αφορμή την υπόθεση των ακινήτων του Δημήτρη Παπαδημούλη και το πρόγραμμα “Εστία” για τους πρόσφυγες. “Είστε πράγματι ο ρατσιστής της κυβέρνησης”, είπε ο κ. Σκουρλέτης με τον Μάκη Βορίδη να απαντά: “Είμαι ένας άνθρωπος με τεράστια υπομονή, έχω δεχτεί σκληρότατες κριτικές αλλά αυτό αντιλαμβάνεστε ότι έχει ένα όριο προσωπικό -που μπορεί να μην σας ενδιαφέρει- ένα όριο πολιτικό -που επίσης μπορεί να μην σας ενδιαφέρει- και έχει ένα όριο ποινικό που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Οι κουβέντες αυτές δεν γίνεται να ακούγονται και να κάνουμε ότι δεν τις ακούσαμε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ