Πέτσας: Τα ποσά της εκστρατείας για τον κορονοϊό θα δημοσιευθούν όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία

Απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας σχετικά με το κόστος της εκστρατείας για τον κορονοϊό με αφορμή το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα με τα ποσά που έχουν δοθεί στα ΜΜΕ αλλά και τα δημοσιεύματα που επαναφέρουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Στέλιος Πέτσας είπε αρχικά ότι “η εκστρατεία για τον κορονοϊό ήταν μια συνεκτική εκστρατεία που έφερε αποτέλεσμα και έσωσε ζωές” ενώ πρόσθεσε ότι “δεν μπορούν να δοθούν ποσά στη δημοσιότητα πριν ολοκληρωθεί αυτή η καμπάνια και όλες οι σχετικές διαδικασίες. Σήμερα βρισκόμαστε στη φάση ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου και πληρωμές θα γίνουν από το υπουργείο Οικονομικών. Όταν ολοκληρωθούν αυτές οι πληρωμές τότε θα δοθεί η σχετική λίστα με τα ποσά στη δημοσιότητα. Το έχω ξαναπεί και στους βουλευτές ότι στο τέλος θα έχετε μια πλήρη εικόνα ποιοι έχουν συμμετάσχει στην καμπάνια και τι ποσά πήραν”.

Ο κ. Πέτσας τόνισε ακόμη ότι “όλος ο θόρυβος ξεκινά από ένα μέσο ενημέρωσης, το οποίο είναι γνωστό για τη λάσπη που εκτοξεύει στον Πρωθυπουργό και την οικογένειά του χωρίς κανένα ντοκουμέντο. Είναι γνωστό για fake news. Επίσης είναι ένα μέσο που επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει πάρει σημαντικά ποσά από τράπεζες και ορισμένες ΔΕΚΟ, ποσά που ανέρχονται σε τουλάχιστον 1,8 εκατ. ευρώ. Παρακαλούμε τον κ. Τσίπρα που ενδιαφέρεται για τα ποσά να ενημερώσει την κοινή γνώμη για το πόσα χρήματα δόθηκαν στο μέσο με το οποίο ταυτίζεται την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, από το 2015 έως το 2019”.

Ο κ. Πέτσας σχολίασε “πώς είναι δυνατόν να ταυτίζονται σαν να είναι βγαλμένες από καρμπόν πρωτοσέλιδα εφημερίδων που κινούν από την Αριστερά και εκφράζουν σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με εφημερίδες που η εστία τους βρίσκεται στην Κεντροδεξιά. Ποια υπόγεια διαδρομή ενώνει αυτά τα πρωτοσέλιδα”;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ