Πρωτοφανής πρόκληση: Η πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ εγκαλεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Προκαλεί η επικεφαλής του μειονοτικού κόμματος “ΚΙΕΦ”, Τσιγδέμ Ασάφογλου, η οποία εγκαλεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου γιατί δεν συναντήθηκε μαζί της κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στη Θράκη.

Σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή της, η Τσιγδέμ Ασάφογλου εγκαλεί την κα. Σακελλαρόπουλου γιατί δε συναντήθηκε μαζί της κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στη Θράκη αφού η ίδια εκπροσωπεί «τη συντριπτική πλειοψηφία της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης».

Η δήλωση της Τσιγδέμ Ασάφογλου έχει ως εξής: «Αξιότιμη κυρία πρόεδρε της Δημοκρατίας. Παρακολούθησα από τον Τύπο την περιοδεία σας στη Δυτική Θράκη. Οπως είδα συναντηθήκατε και με γυναίκες από τη μειονότητα. Πράγμα πολύ σημαντικό. Ως μία γυναίκα και πρόεδρος ενός κόμματος που αντιπροσωπεύει θα λέγαμε την συντριπτική πλειοψηφία της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης, αφού έχει προσέλθει δύο επανειλημμένες φορές ως πρώτο κόμμα στο νομό της Ξάνθης και της Ροδόπης, πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο θετικό και δημοκρατικό, αν θα είχατε αφιερώσει λίγο χρόνο για έναν τόσο σημαντικό πολιτικό φορέα για τη μειονότητα. Η αγνόησή της αλήθειας και του πραγματικού δεν εξυπηρετεί σε κανέναν, παρά μόνο περιθωριοποιεί την αλήθεια και το πραγματικό».

Δείτε τη φωτογραφία:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ