ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, εργαζόμενους και επαγγελματίες – ΒΙΝΤΕΟ

Τα βέλη του κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, στρέφει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης σχετικά με τα χρήματα που δίνονται από το κράτος σε εργαζόμενους και επαγγελματίες, που πλήττονται από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, “την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες αγωνιούν για το τι τους ξημερώνει με απολύσεις, μειώσεις μισθών ως και 50%, λουκέτα και για το πώς θα ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις που παραμένουν οι ίδιες στο τέλος του μήνα, όπως δόσεις δανείων, ενοίκια, λογαριασμοί, ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος τους κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, σε πανελλαδική μετάδοση”.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, “γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και προκαλεί τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους ή βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς εισόδημα. Και αναρωτιέται προκλητικά τι θα την κάνουν την άμεση ενίσχυση και τόνωση της ρευστότητας που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως λέει δεν μπορούν να κάνουν ταξίδια, ούτε να πάνε σε εστιατόρια.Καταλήγει δε στο χυδαίο συμπέρασμα ότι οι πολίτες που μένουν σπίτι “θα γίνουν 300 κιλά”…”.

Και απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: “θαυμάστε τον άνθρωπο που έχετε χρίσει αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πρωτοφανή κρίση. Όσο βέβαια τον διατηρείτε στη θέση του, είναι αυτονόητο ότι συμφωνείτε απόλυτα μαζί του”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισυνάπτει το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη από τον τηλεοπτικό σταθμό BEST:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ