Ζαχαράκη στον Realfm 97,8: Οι Πανελλαδικές θα γίνουν σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών λοιμωξιολόγων

“Η ύλη είναι σημαντικά μειωμένη σε σχέση με αυτό το οποίο προετοίμαζαν τα παιδιά από την αρχή της χρονιάς και αυτή η μείωση έγινε σε συνάρτηση με αυτό το οποίο είχαν διδαχτεί τα παιδιά όσο ήταν μέσα στις τάξεις”, είπε η υφυπουργός Παιδείας ΣοφίαΖαχαράκη μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Στεφανία Κασίμη.

“Όταν με το καλό ανοίξουν τα σχολεία σύμφωνα με τις εισηγήσεις των ειδικών θα μπορέσουν μέσα στην τάξη να κάνουν και επανάληψη και πιθανότατα ο εκπαιδευτικός να επιλέξει τα πράγματα που θέλει να επικεντρωθεί”, σημείωσε η κ. Ζαχαράκη

Σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων η υφυπουργός Παιδείας ανέφερε: “Θα είναι αυτός που ξέρουμε, δηλαδή δια ζώσης εξετάσεις όπως το ξέραμε. Προφανώς με κανονισμούς για το θέμα της υγιεινής σύμφωνα με τις εισηγήσεις των ειδικών λοιμωξιολόγων”.

Αναφερόμενη στα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολείων η κ. Ζαχαράκη δήλωσε: “Τα παιδιά που λαμβάνουν τηλεκπαίδευση τα σχολεία έχουν κανονικά την υποχρέωση να πληρώνουν τους εκπαιδευτικούς. Ήταν πολύ σαφής η απόφαση για το θέμα των διδάκτρων ότι όταν δεν παρέχεται οποιαδήποτε υπηρεσία τότε δεν υπάρχει υποχρέωση διδάκτρων.”Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ