Κορονοϊός – Δημοσκόπηση: Τo 85% συμφωνεί με τα μέτρα Μητσοτάκη

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll για την πανδημία του κορονοϊού, το κοινωνικό και το πολιτικό της αποτύπωμα η κοινή γνώμη βλέπει με ικανοποίηση τις ενέργειες της κυβέρνησης σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το 85% των πολιτών, σύμφωνα με το μηνιαίο βαρόμετρο της Opinion Poll είναι ικανοποιημένο από τις αποφάσεις και τις ενέργειες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία, με 86,4% των Ελλήνων ανησυχεί για τον κορονοϊό. Η έρευνα λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης, έγινε με το μοντέλο της απομακρυσμένης εργασίας με την λειτουργία της ειδικής πλατφόρμας CloudCallCenter. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε συνολικά 1.095 νοικοκυριά το χρονικά διάστημα 23 Μαρτίου με 26 Μαρτίου 2020.

Το 95,7% συμφωνεί με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, οι 9 στους 10 συμφωνούν με το κλείσιμο των εκκλησιών, το 93% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο από την καθημερινή ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα. Μάλιστα, το 75% χαρακτηρίζει θετικό το μέτρο της άδειας ειδικού σκοπού.

Διαβάστε την έρευνα εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ