Τσίπρας στην Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ: Ανάγκη στήριξης της δημόσιας υγείας

Την ανάγκη στήριξης της δημόσιας υγείας υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ενώ εξέφρασε τους φόβους του για την επιδείνωση της κατάστασης στην οικονομία.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας στη παρέμβασή του, μεταξύ άλλων ανέφερε: “Αυτό που προέχει τούτη την ώρα είναι η προστασία της υγείας των πολιτών. Να ενισχυθεί το ΕΣΥ, να προσληφθούν άμεσα νοσηλευτές και γιατροί, να αυξηθούν οι κλίνες εντατικής θεραπείας. Θα σταθούμε αρωγοί με εποικοδομητικές προτάσεις στη μάχη για τη προστασία της ζωής, αλλά και αυστηροί κριτές στο βαθμό που δεν υλοποιούνται αποτελεσματικά μέτρα από τη κυβέρνηση για τη στήριξη της δημόσιας υγείας”.

Για τον τομέα της οικονομίας είπε: “Στο μέτωπο της οικονομίας, τα πράγματα δυστυχώς είναι ακόμη πιο δυσάρεστα. Η χώρα μας είναι ουραγός στη Ευρώπη σε μέτρα στήριξης της οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα υιοθετεί πλήρως ένα μοντέλο εργασιακής ανασφάλειας, απολύσεων και μισών μισθών. Αν επιμείνουν σε ημίμετρα και δε λάβουν γενναία οριζόντια μέτρα, πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε έκρηξη της ύφεσης και της ανεργίας και οι κόποι του λαού μας θα πάνε στράφι”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ