Πολάκης για κορονοϊό: Τελικά μας ήρθε από πλούσιους και χριστιανούς, όχι από μετανάστες – ΒΙΝΤΕΟ

Αιχμές για τις απόψεις της Εκκλησίας της Ελλάδος στο ζήτημα του κορονοϊού, άφησε για άλλη μια φορά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

«Το περιμέναμε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες με βάση την ακροδεξιά λογική ορισμένων αλλά τελικά μας ήρθε από τους πλούσιους και τους χριστιανούς» είπε ο κ. Πολάκης, μιλώντας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου «Πρόληψη, προστασία και προαγωγή της υγείας-Ανάπτυξη των υπηρεσιών δημόσιας υγείας».

Σχολιάζοντας τη στάση της Εκκλησίας, τόνισε: «Τέτοιο σκοταδισμό με απόφαση της Ιεράς Συνόδου, δεν τον περίμενα. Εντάξει υπάρχουν οι Αμβρόσιοι και οι χριστιανοταλιμπάν της ακροδεξιάς που έχουν καταλάβει επισκοπικούς θώκους αλλά υπάρχουν και ξύπνιοι άνθρωποι. Να βγαίνει τώρα η Ιερά Σύνοδος και να λέει αυτά; Πού ζούμε; Πρέπει να υπάρξει μια επίσημη απάντηση από το υπουργείο Υγείας. Επίσης ντρέπομαι για μια καθηγήτρια, την κ. Γιαμαρέλου, που ξέρει γράμματα- βέβαια, είχε βαστήξει φανάρι στον κ. Αβραμόπουλο τότε με τα εμβόλια, αλλά ξέρει γράμματα- που βγαίνει και λέει αυτά που λέει για να μην τα χαλάσει με τους παπάδες, αν και ως επιστήμονας ξέρει την αλήθεια». Επιπλέον κλίνες εντατικής θεραπείας για βαριά περιστατικά, θα διατεθούν και από τον ιδιωτικό τομέα εφόσον παραστεί ανάγκη, κατά τη διάρκεια της επιδημικής κρίσης του κοροναϊού, ανέφερε από την πλευρά του ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης κατά τη συζήτηση στη Βουλή νομοσχεδίου «Πρόληψη, προστασία και προαγωγή της υγείας-Ανάπτυξη των υπηρεσιών δημόσιας υγείας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ