«Καρφιά» Πολάκη για τον διοικητή της ΕΥΠ: Ένας Κοντολέων αλλά ούτε «άριστος» ούτε λέων

«Καρφιά» κατά του διοικητή της ΕΥΠ αφήνει ο Παύλος Πολάκης με αφορμή τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τα όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

«ΠΕΡΙ ΠΕΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ», γράφει ο Παύλος Πολάκης στο Facebook, αναφερόμενος στη χθεσινή ανακοίνωση της ΝΔ, όπου μεταξύ άλλων αναφερόταν: «Αλήθεια, ο κ. Τσίπρας πού έχει εξαφανιστεί αυτές τις κρίσιμες στιγμές; Πετάει χαρταετό;».

Και στη συνέχεια ασκεί κριτική στον Παναγιώτη Κοντολέων, διατυπώνοντας το ερώτημα «η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών με τι ασχολείται;;;». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει «ένας Κοντολέων αλλά ούτε «άριστος» ούτε λέων…».

Διαβάστε την ανάρτηση:

«ΠΕΡΙ ΠΕΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ»….

Μια απορία γεννιέται με όλες τις εξελίξεις με την Τουρκία … Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών με τι ασχολείται;;;

-Χαμπάρι για τη συμφωνία Τουρκίας Λιβυης για την ψευτοΑΟΖ τους!!

-Χαμπάρι για την έξοδο του Ορουτς Ρέι σε Ελληνική ΑΟΖ (το πήρε ο καιρός είπαν)!!!

-Χαμπάρι για το συνειδητό εκβιασμό του Ερντογαν που «σπρώχνει» χιλιάδες πρόσφυγες -μετανάστες στον Έβρο για να πιέσει ΕΕ και ΝΑΤΟ να τον στηρίξουν στο Ιντλιμπ που υπέστη ήττα και για να προσπαθήσει να προωθήσει τη «συνεκμετάλλευση» των κοιτασμάτων του φυσικού αερίου!!

Μέχρι και το νόμο άλλαξε ο Μητσοτάκης για να κάνει αρχηγό το συγκεκριμένο λόγω εμπειρίας λέει (σε ιδιωτική εταιρεία σεκιουριτυ) αλλά τζίφος η δουλειά ….

Ένας Κοντολέων αλλά ούτε «άριστος» ούτε λέων ….

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ