Μήνυμα Προκόπη Παυλόπουλου για τον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για το Χαμόγελο του Παιδιού συμμετείχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και απηύθυνε το δικό του μήνυμα σημειώνοντας ότι “με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχω και σ’ αυτόν τον Τηλεμαραθώνιο που οργανώνει η ΕΡΤ για το Χαμόγελο του Παιδιού, Το έπραξα πάντοτε κατά τη διάρκεια της θητείας μου και θέλω να διαβεβαιώσω τον κ. Γιαννόπουλο ότι θα το πράττω και μετά τη λήξη της θητείας μου. Διότι αυτό το οποίο πράττω από την πλευρά μου είναι ένα οφειλόμενο χρέος απέναντι στο Χαμόγελο του Παιδιού”

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Παυλόπουλου:

“Με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχω και σε αυτό τον Τηλεμαραθώνιο που οργανώνει η ΕΡΤ για το Χαμόγελο του Παιδιού. Το έπραξα πάντοτε κατά την διάρκεια της θητείας μου και θέλω να διαβεβαιώσω τον κ.Γιαννόπουλο ότι θα το πράττω και μετά την λήξη της θητείας μου. Διότι αυτό το οποίο πράττω από την πλευρά μου είναι ένα οφειλόμενο χρέος απέναντι στο Χαμόγελο του Παιδιού. Δεν πρόκειται για χάρη- το τονίζω – πρόκειται για χρέος, το οποίο οφείλουμε και οφείλω στο Χαμόγελο του Παιδιού για την πολύ μεγάλη προσφορά του, την προσφορά του στο Παιδί, την προσφορά του στον Άνθρωπο.

Και ιδίως προσφορά η οποία εκδηλώθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές, όταν και το Χαμόγελο του Παιδιού είχε τεράστια προβλήματα τα οποία δεν υπολόγισε, αλλά στάθηκε πάντα στο ύψος των περιστάσεων όπως είχε προσδιορίσει από την αρχή την αποστολή του. Εύχομαι να βρει πολλούς μιμητές το Χαμόγελο του Παιδιού. Κυρίως όμως θέλω να καλέσω όλους να συμπαρίστανται συνεχώς σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Θέλω δε να τονίσω ότι ευελπιστώ πως και η Πολιτεία επιτέλους θα πράξει αυτό που αναλογεί στο Χαμόγελο του Παιδιού ώστε να μην έχει βάρη, ιδίως δημόσια βάρη, τα οποία δεν ταιριάζουν σε οργανώσεις όπως το Χαμόγελο του Παιδιού οι οποίες προσφέρουν τόσα πολλά στην Κοινωνία. Και αυτό – το επισημαίνω – είναι και συνταγματική επιταγή με βάση την αρχή της ισότητας. Και πάλι καλή δύναμη, καλή επιτυχία σε όλη την προσπάθεια. Και κ. Γιαννόπουλε, φίλε Κώστα, το λέω για μιαν ακόμη φορά: Να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ