Παπαγγελόπουλος για Ράικου: Εγώ ξέρω μόνο τα συμβόλαια θανάτου με τις υπερσυνταγογραφήσεις

“Είναι τόσα πολλά και τόσο χονδροειδή τα ψέματα της κ. Ράικου που δεν θα έφτανε ολόκληρη η εκπομπή σας, αλλά θα έπρεπε να κάνετε έναν τηλεμαραθώνιο για να μιλήσουμε για τα ψέματα αυτά. και θα ήταν ενδιαφέρον αν είναι και η κ. Ράικου, ο κ. Σαμαράς και όποιος άλλος στοιχίζεται ή υποκρίπτεται πίσω από την κ. Ράικου” δήλωσε στο ΟΡΕΝ, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

“Επικαλέστηκε δημοσιεύματα για το “συμβόλαιο θανάτου”. Θα έχει ενδιαφέρον να μας πει ποια είναι τα δημοσιεύματα αυτά και ποια είναι τα ψευδή δημοσιεύματα. Ας μας πει. Και επιπλέον αν εγώ είχα κάνει συμβόλαιο εναντίον της κ. Ράικου, γιατί να το κάνω; Σε δύο τρεις μήνες έφυγε. Δεν θα είχα κάνει συμβόλαιο εναντίον της κ. Τουλουπάκη; Εγώ το μόνο συμβόλαιο που ξέρω και μπορώ να μιλήσω με στοιχεία είναι για τα συμβόλαια θανάτου με τις υπερσυνταγογραφήσεις για τους δυστυχισμένους ασθενείς που παίρνουν φάρμακα που δεν χρειάζονται και για τους δύστυχους οικείους τους που τους απομυζούν κι όλα αυτά για ένα χαρτζιλίκι” πρόσθεσε.

“Δεν πίεσα ποτέ την Ράικου. Να την πιέσω γιατί;” τόνισε.

“Δεν στέκουν στη λογική. Γελάνε οι δικαστές και οι εισαγγελείς μαζί της. Η κ. Ράικου υπαινίχθηκε χθες ότι κινδυνεύει η ζωή της, πήγε με μαύρα γυαλιά, δεν άφηνε να τις πάρουν φωτογραφίες, υπαινίχθηκε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και εγώ έχουμε σχέση με την τρομοκρατία, κάτι είπε για βόμβες. Αυτά δεν είναι μόνο αστεία είναι και εκτροπή” υπογράμμισε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ