Τόσκας: Κατήργησα την ομάδα ΔΕΛΤΑ γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων από τη μεριά του κράτους – ΒΙΝΤΕΟ

“Εγώ κατήργησα την ομάδα ΔΕΛΤΑ γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων από τη μεριά του κράτους”, είπε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Η ομάδα ΔΕΛΤΑ ενεργούσε δημιουργώντας πρόβλημα και απόδειξη ότι τώρα δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ομάδα ΔΕΛΤΑ… Η τρομοκρατία με εμάς εξαλείφθηκε και φοβάμαι ότι τώρα με τα μέτρα αυτής της κυβέρνησης θα ανακυκλωθεί ο κύκλος της βίας”, σημείωσε ο κ. Τόσκας.

“Έχουμε μία επικέντρωση της προσπάθειας της Αστυνομίας σε συγκεκριμένο χώρο. Γιατί η σημερινή κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη στις προεκλογικές εξαγγελίες της με αποτέλεσμα να χάνει την αστυνόμευση στην υπόλοιπη Ελλάδα, να έχουμε αύξηση της εγκληματικότητας σε όλη την Ελλάδα, με σκληρά εγκλήματα. Δηλαδή, ο κόσμος να νιώθει ανασφάλεια για να συλληφθούν οι δυο – τρεις, οι έξι άνθρωποι στους οποίους έπεσαν πάνω η αντιτρομοκρατική μονάδα… Είναι μία λάθος κατεύθυνση”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφερόμενος στην τακτική των αστυνομικών κατά τις εκκενώσεις καταλήψεων.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ